|
Obecny czas: 25 Kwi 2025, 05:24
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
hamsik |
#786553 Wysłany:
18 Paź 2015, 16:49; Temat postu: Po wymianie akumulatora nie zestaw głośnomówiacy |
|
 |
Forumowicz |
Imię: Andrzej
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: łódzkie [E]
|
Wymieniłem akumulator w swoim GP i pojawił się problem z zestawem Bluetooth , który do tej pory funkcjonował znakomicie. Nie mam łączności między telefonem a zestawem w GP. Robię rejestrację , wpisuje do telefonu czterocyfrowy kod , następuje prawidłowe połączenie między telefonem a zestawem w GP , wyświetlacz w GP pokazuje mi model telefonu z którym się połączył i w zasadzie to wszystko. Dalsza próba połączenia się między zestawem w GP a telefonem kończy się niepowodzeniem . Pojawia się komunikat , że żaden telefon nie jest połączony z GP. Czy popełniam jakiś błąd ? Wcześniej odłączałem akumulator na krótko i nie było żadnego problemu , teraz akumulator odłączony był n a około 1h - czy ma to jakieś znaczenie ?
|
|
Góra |
|
 |
|
|
misci |
#786570 Wysłany:
18 Paź 2015, 18:54; Temat postu: Re: Po wymianie akumulatora nie zestaw głośnomówiacy |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto Evo 3d
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: MyLive
Województwo: śląskie [S]
|
U mnie nie ma znaczenia. Odłącz akumulator i po kilku minutach podłącz ponownie. Szybkim pewnym ruchem bez iskrzenia. Skręć klemę i sprawdź.
|
|
Góra |
|
 |
hamsik |
#786586 Wysłany:
18 Paź 2015, 20:35; Temat postu: Re: Po wymianie akumulatora nie funkcjonuje zestaw głośnomów |
|
 |
Forumowicz |
|
Dzisiaj już nie , ale jutro spróbuję. A jednak zrobiłem to dzisiaj. To był strzał w dziesiątkę. I nawet lekko zaiskrzyło / coś tam jest zawsze podłączone / , wszystko funkcjonuje prawidłowo. Dziękuje za pomoc !
|
|
Góra |
|
 |
gawryszczakowy |
#789848 Wysłany:
02 Gru 2015, 14:45; Temat postu: Re: Po wymianie akumulatora nie funkcjonuje zestaw głośnomów |
|
 |
Forumowicz |
Samochód: Punto Evo 5d
Wersja: Star
Województwo: małopolskie [K]
|
hamsik napisał(a): Dzisiaj już nie , ale jutro spróbuję. A jednak zrobiłem to dzisiaj. To był strzał w dziesiątkę. I nawet lekko zaiskrzyło / coś tam jest zawsze podłączone / , wszystko funkcjonuje prawidłowo. Dziękuje za pomoc ! i jak udało Ci się? Ja miałem ostatnio podobny problem ale nie dałem rady samemu tego zrobić. Udałem się do mechanika w mojej ukochanej Łodzi. Dla zainteresowanych polecam przy tego typu usterkach warsztat -nastapol przy kasprzaka http://www.moto-uslugi.com/warsztaty/lo ... amochodzie
|
|
Góra |
|
 |
hamsik |
#789850 Wysłany:
02 Gru 2015, 16:26; Temat postu: Re: Po wymianie akumulatora nie zestaw głośnomówiacy |
|
 |
Forumowicz |
|
Na krótką chwilkę odłączyłem akumulator . Po tym zabiegu wszystko zaczęło poprawnie funkcjonować.
|
|
Góra |
|
 |
gawryszczakowy |
#792356 Wysłany:
04 Sty 2016, 16:18; Temat postu: Re: Po wymianie akumulatora nie zestaw głośnomówiacy |
|
 |
Forumowicz |
Samochód: Punto Evo 5d
Wersja: Star
Województwo: małopolskie [K]
|
Panowie jak tam wasze samochody? Bo ja jak zwykle- trochę na minusie i muszę prosić o pomoc sąsiada
|
|
Góra |
|
 |
mgregor |
#793567 Wysłany:
15 Sty 2016, 12:30; Temat postu: Re: Po wymianie akumulatora nie zestaw głośnomówiacy |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Michał
Wersja: Estiva Blue&Me
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 16 Maj 2012, Posty: 103 Pomógł: 2
|
Raz tylko trochę czknął a tak to bez zarzutu. -20 i odpalał od pierwszego przekręcenia kluczyka.
_________________ ************************************* This is my Punto. There are many like it, but this one is mine. My Punto, without me, is useless. Without my Punto, I am useless. *************************************
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|