|
Obecny czas: 13 Paź 2024, 13:41
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
19Adam97 |
#823379 Wysłany:
12 Maj 2017, 13:33; Temat postu: Podłokietnik |
|
|
Sympatyk kropek |
Imię: Adam
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Województwo: łódzkie [E]
|
|
Góra |
|
|
|
|
Magnes |
#823388 Wysłany:
12 Maj 2017, 15:53; Temat postu: Re: Podłokietnik |
|
|
Moderator |
|
Imię: Grzesiek
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Nowy Dwór Mazowiecki Rejestracja: 01 Wrz 2012, Posty: 3226 Pomógł: 23
|
Tego z pierwszego linka widziałem już w kilku puntach, ale nie wiem jak z jego wygodą, tego z drugiego nie polecam, straszna tandeta, niby pojemny ale strasznie trzesczy i te cienkie szyny się uginają... Ja osobiście brałbym tego z ostatniego linka, wygląda jakby był dedykowany, i jakoś tak sprawia wrażenie najpewniejszego Tylko zdajesz sobie sprawę, że z podłokietnikiem będziesz miał ciasno zapinać pasy i zaciągać ręczny?? Autor postu otrzymał pochwałę
_________________ Błękitny Bezdasznik - topic50386.html Black and White Bravo - topic61253.html
Czy masz już darmowe Assistance?
|
|
Matek |
#823389 Wysłany:
12 Maj 2017, 15:59; Temat postu: Re: Podłokietnik |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Mateusz
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.4 16V 95KM
Wersja: Sporting
|
|
Góra |
|
|
19Adam97 |
#823419 Wysłany:
13 Maj 2017, 08:43; Temat postu: Re: Podłokietnik |
|
|
Sympatyk kropek |
Imię: Adam
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
|
Magnes napisał(a): Tego z pierwszego linka widziałem już w kilku puntach, ale nie wiem jak z jego wygodą, tego z drugiego nie polecam, straszna tandeta, niby pojemny ale strasznie trzesczy i te cienkie szyny się uginają... Ja osobiście brałbym tego z ostatniego linka, wygląda jakby był dedykowany, i jakoś tak sprawia wrażenie najpewniejszego Tylko zdajesz sobie sprawę, że z podłokietnikiem będziesz miał ciasno zapinać pasy i zaciągać ręczny?? Tak, zdaję sobie z tego sprawę, mam również Clio 3, też jest tam taki problem przez kupno podłokietnika, ale jakoś jeździ i żyje więc myślę, że nie trudno będzie sie przyzwyczaić Dziękuje obu Panom za pomoc
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|