|
Obecny czas: 09 Gru 2024, 04:07
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
PiotrNowikson |
#674513 Wysłany:
12 Cze 2013, 14:54; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: ON
Województwo: lubuskie [F]
|
Policjant zatrzymuje samochód, którym jadą trzy osoby. - Gratuluję - mówi policjant - jest pan tysięcznym kierowcą, który przejechał nową szosą. Oto nagroda pieniężna od firmy budującej drogi! Obok pojawia się reporter i pyta: - Na co wyda pan te pieniądze? - No cóż - odpowiada po namyśle kierowca - chyba w końcu zrobię prawo jazdy... Żona kierowcy z przerażeniem: - Nie słuchajcie go panowie... On zawsze lubi żartować, gdy za dużo wypije! W tym momencie z drzemki budzi się, siedzący z tylu dziadek i widząc policjanta zauważa: - A nie mówiłem, że skradzionym samochodem daleko nie zajedziemy!...
Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
_________________ łóżka piętrowe dla dzieci tablice korkowe
|
|
Góra |
|
|
|
|
TomaszBrzozek |
#674934 Wysłany:
14 Cze 2013, 14:54; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.7 60KM D
Paliwo: Elektryczny
Województwo: mazowieckie [W]
|
W tramwaju rozmawia dwóch dresiarzy: - Ej, może bilet skasuj! - Komu?
Spotyka się dwóch dresiarzy: - Stary, byłem wczoraj na dyskotece, taką laskę zajebistą... - EEE, cienki jesteś. Stary, ja wpadam na imprezkę w nowym dresiku, łańcuch na łapie. Taką laskę wyrwałem, poszliśmy na plażę. Ta się rozbiera i do mnie "rób co umiesz najlepiej" - I co? Bzyknąłeś ją? - Nieeee. Z bańki jej jebnąłem
Wpada dresiarz do chińskiej knajpki. Kelner po chwili przynosi mu pałeczki, a on na cały głos: - A co ja k*rwa bęben zamawiałem?
_________________ meble kuchenne koce
|
|
Góra |
|
|
BogdanK |
#675394 Wysłany:
16 Cze 2013, 23:17; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Bogdan
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 15 Mar 2012, Posty: 2114 Pomógł: 51
|
Góra |
|
|
Torredo |
#681524 Wysłany:
19 Lip 2013, 13:15; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Imię: Eddie
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Wersja: ELX
Województwo: dolnośląskie [D]
|
Zakonnica łapie stop, zatrzymuje się sexi blondyna w porshe. Zakonnica wsiada i jadą w milczeniu. Zakonnica chcąc nawiązać jakąś konwersację mówi: -ładny ma pani samochód, pewnie pani dużo zarabia? - nie, dostałam to auto od kochanka. - jak to nie żyje pani w stałym związku? - nie, auto mam od jednego kochanka, biżuterie od drugiego a futro na tylnym siedzeniu od trzeciego. Zakonnica zmieszana konwesacją wysiada pod klasztorem. Wieczorem w swojej komnacie odmawia wieczorną modlitwę. Nagle słyszy pukanie do drzwi. - kto tam? - ksiądz Antoni - w d**e wsadz sobie te twoje bombonierki !!! Blondynka w bardzo krótkiej mini stoi na poboczu i zmienia koło w samochodzie. Podjeżdza policja i pyta: - a trujkącik gdzie? blondynka zmieszana: - mam wygolony [ Dodano: 19 Lip 2013 13: ]Jeden arab zapytał mnie o najkrutszą drogę do szpitala. Pchnąłem go pod autobus. Ide ostatnio ulicą, patrze a tam murzyn niesie telewizor. Pomyślałem, chyba mój ale po chwili przypomniałem sobie że mój jest w domu i czysci mi buty.
|
|
Góra |
|
|
SOMEONE007 |
#683071 Wysłany:
13 Sie 2013, 11:17; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Szaman |
|
Imię: Przemek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Wersja: Dynamic
Miejscowość: Rybnik Rejestracja: 03 Mar 2008, Posty: 5567 Pomógł: 34
|
Stany Zjednoczone. Policjant zatrzymuje samochód na autostradzie, a w samochodzie siedzą trzy zakonnice. Policjant mówi do prowadzącej: - Jechała siostra za wolno. Zakonnica: - Przecież minimalna prędkość to 22 mph. - To jest autostrada i minimalna prędkość to 65 mph, a 22 to numer drogi. Policjant patrzy jeszcze na tylne siedzenie, gdzie dwie pozostałe zakonnice cale blade telepią się ze strachu jak głupie i pyta: - A im co się stało? - Bo widzi pan, panie władzo. Właśnie zjechałyśmy z drogi nr 325.
Zatłoczona plaża w popularnym kurorcie. Dzwoni komórka. Facet podnosi telefon i słyszy kobiecy głos: - Kochanie, to ja. Nie gniewaj się, że ci przeszkadzam, ale właśnie widziałam w salonie pięknego mercedesa. Wyobraź sobie, dzióbku, że w promocji kosztuje raptem 200 tysięcy złotych. Czy mogę go sobie kupić? - A kup sobie, kup - odpowiada mężczyzna. - I wiesz, Gosia mówiła mi właśnie, że widziała gdzieś zupełnie okazyjnie futro z soboli syberyjskich. Tylko za 100 tysięcy. Mogę? - No, pewnie kochanie - zgadza się mężczyzna. - No i jeszcze taka drobna sprawa. Ten słynny reżyser, o którym ci już kiedyś opowiadałam, właśnie sprzedaje swoją willę. I to naprawdę okazyjnie, tylko 5 milionów. Wiem, że to wyczyści twoje konto, no, ale misiu, przecież niedługo się pobierzemy, musimy gdzieś zamieszkać. Czy mogę kupić, kochanie? - Tak, tak, oczywiście - odpowiada mężczyzna. - To kończę, rybko, kończę. Pa! Pa! Facet odkłada telefon, rozgląda się wokół i krzyczy na całe gardło: - Czyja to komórka?
Główny Urząd Ceł postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat łapówkarstwa. Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało: -"Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?" Celnik na polsko- niemieckiej granicy odpowiada: - Dwa, trzy miesiące. Celnik na polsko-czeskiej granicy: - No, z pół roku. Celnik ze "ściany wschodniej" po dłuższym zastanowieniu: - Dwa, trzy lata. Komisja zadziwiona: - Tak długo? Celnik ze "ściany wschodniej": - Chłopaki, nie przesadzajcie, BMW to w końcu duża firma...
Matka przygotowuje syna na wycieczkę. - Zapakowałam ci chleb, masło i gwoździe. - Po co? - Jak to po co? Posmarujesz chleb masłem i zjesz. - A gwoździe? - Tu są. Przecież spakowałam.
[ Dodano: 30 Lip 2013 12:17 ]
Przychodzi Jasio do burdelu, ze zdechłą żabą na smyczy i skarbonką pod pachą. Podchodzi do burdelmamy i pyta: - Czy można prosić dziewczynę z AIDS? - Mały przecież ty masz 5 lat? Co ty byś z nią zrobił i dlaczego z AIDS? Nie, my nie mamy dziewczyn z AIDS! - Ale ja naprawdę potrzebuję - mówi i rozbija skarbonkę. Mama widząc pieniądze staje się bardziej skłonna do negocjacji. - No dobrze, ale po co ci ta dziewczyna z AIDS? - Potrzebna! - Powiedz to może coś się znajdzie. - No dobra. Chodzi o to, że jak zrobię to z dziewczyną z AIDS to będę miał AIDS. I jak wrócę do domu to moja opiekunka, która mnie wiecznie molestuje też będzie miała AIDS. A potem jak mój tatuś ją odwozi to ona mu daje na tylnym siedzeniu.i on też będzie miał AIDS. A jak tatuś wraca to w nocy grzmocą się z mamusią i ona też będzie miała AIDS. A rano jak tato wychodzi do pracy to przyjeżdża pan od zbierania śmieci i wpada do nas i mamusia daje mu du**. I on też będzie miał AIDS. I O TEGO SKUR***** MI CHODZI, BO MI ŻABĘ PRZEJECHAŁ!
[ Dodano: 13 Sie 2013 11:17 ]
Wraca żona do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada mężowi piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić? - Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska.
_________________ NISSAN JUKE 1.2 N-CONNECTA+SSGrande 1.3 MJet Dynamic '07/'08 / Grande 1.4 360* '07/'08 / ex PUNTO 1.1 SX '97/'98
Gadzety reklamowe, Koszulki, Kubki, Wizytówki, Ulotki, Kalendarze, Banery Reklamowe i inne.. OFICJALNE GADZETY FFP do nabycia bezposrednio na forum: Ramki pod tablice, LEPKI FFP i Regionalne KALENDARZE FORUMOWE 2016
|
|
Góra |
|
|
KacperKonopek |
#689108 Wysłany:
04 Wrz 2013, 09:33; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Imię: Adam
Samochód: Punto Bertone
Silnik: 1.4 16V 120KM
|
Przychodzi Niemiec do polskiego sklepu i pyta: - Czy są pomidory? Sprzedawczyni odpowiada: - Tak są. Na to Niemiec mówi: - Takie małe? U nas mamy taaakie duże pomidory. - A czy są ogórki? - Tak mamy (i pokazuje). - U nas mamy większe!!!! Sprzedawczyni nie wytrzymuje zachowania Niemca i wychodzi na zaplecze, przynosi arbuz i pyta się Niemca. - A widział pan kiedyś taki groszek!!??
Żona pyta męża: -Gdzie jest nasz syn? Mąż na to: -U kolegi. -To może się trochę zabawimy? -Dobry pomysł, włączaj komputer!
_________________ prawdziwiedomowe.pl
|
|
Góra |
|
|
BogdanK |
#691827 Wysłany:
20 Wrz 2013, 22:51; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
|
"Ostanie badania naukowe ujawniły, ze piwo zawiera żeńskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 0.5 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu. Czas badania wynosił ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu: - u 75% stwierdzono zaburzenia myślenia i mowy, - 100% nie potrafiło prowadzić samochodu, - u 90% zauważono tendencje do tycia, - 80% wpadło w melancholie i wybuchało płaczem o byle głupstwo, - 80% chciało wydać pieniądze na byle co, - 75% trudno było zrozumieć, - 95% musiała usiąść, żeby się wysikać. I jak tu powiedzieć, ze w piwie nie ma żeńskich hormonów!" [ Dodano: 20 Wrz 2013 21:47 ]UWAGA !!! oszustki !!!"Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej, komu innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby, a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonana prac, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. Zmuszają Cię jeszcze do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza, w tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dzisiaj znowu jadę!"
Góra |
|
|
marcintomczyk89 |
#694739 Wysłany:
11 Paź 2013, 10:12; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.8 16V 130KM
Paliwo: CNG
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
|
Między Stanami Zjednoczonymi a Związkiem Radzieckim miał się rozegrać turniej bokserski. Jednak dzień przed turniejem zawodnik radziecki złamał sobie rękę podczas treningu. Na to jego trenerzy sobie myślą: -"Jeśli nikogo nie postawimy na ringu, to co sobie pomyślą o nas Amerykanie! Musimy kogoś niezwłocznie znaleźć!". I poszli szukać. Patrzą, a tu Iwan orze pole. Trenerzy podeszli do niego i mówią: - Iwan, jak wytrzymasz jedną rundę na ringu bokserskim, to dostaniesz 100 dolarów. - Ano, wytrzymam... - odparł Iwan. Nadszedł dzień rozgrywki. Trenerzy radzieccy ustawili Iwana na ringu i obserwują. Walka się rozpoczęła. Iwan stoi pośrodku i rozgląda się, bo przecież tu tak kolorowo, światełka, kamery, pełno ludzi, wszyscy patrzą się na niego. Tylko jakiś facet lata dookoła niego i bije go po twarzy. Koniec rundy pierwszej. Trenerzy radzieccy podbiegli do Iwana i mówią: - Iwan, jak wytrzymasz drugą rundę, to dostaniesz 200 dolarów! - Ano, wytrzymam. Rozpoczęła się runda druga. Iwan znowu się rozgląda dookoła, bo nigdy w życiu nie był na zawodach bokserskich. I znowu jakiś facet lata i bije go po twarzy. Koniec rundy drugiej. Radzieccy trenerzy podbiegają do Iwana i mówią: - Iwan, jak wytrzymasz trzecią rundę, to dostaniesz 500 dolarów! - Wytrzymam, wytrzymam. Runda trzecia. Iwan znowu się rozgląda i znowu jakiś facet biega dookoła niego i bije go po twarzy. Koniec rundy trzeciej. Bardzo podekscytowani trenerzy podbiegają do Iwana z entuzjazmem i proponują: - Iwan, jak wytrzymasz czwartą rundę, to dostaniesz 1000 dolarów! - Teraz, k*** nie wytrzymam! Teraz mu wpier***!
Mały Jasiu jedzie z mamą w tramwaju. W pewnym momencie nagle krzyczy: - Patrz mamo jaka gruba baba! Ona ma brzuch, aż na kolanach! Zawstydzona mama wzięła Jasia za rękę i wysiadła. Tłumaczy malcowi: - Jasiu takich rzeczy nie mówi się na głos, o tym możemy sobie porozmawiać w domu! Jadą z powrotem tramwajem i znowu ta sama baba siedzi. A Jasio krzyczy: - Mamo o tej grubej babie to my sobie w domu pogadamy, nie?
Idzie dwóch zalanych gości przez most. Jeden potężny siłacz, a drugi taki chuderlak. Ten chudy mówi: - Ja to podniosłem 200 kilo. - A ja 300. - To ja 500! Nagle ni stad ni z owad pojawia się przed nimi dwóch gliniarzy i mówią: - Dowody! Na to gruby plum, skoczył do rzeki Po chwili słychać z dołu wołanie: - Toooonęęęęęę! Na to chudy, który został na moście: - A ja dwie tony.
Wsiada Rosjanin do pociągu relacji Paryż-Bruksela. Wszystkie miejsca są zajęte, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem. Rosjanin pyta: - Madamme, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce? - Wy, Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie! Rosjanin idzie szukać innego miejsca, ale nie znalazł. Wraca i mówi: - Madamme, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce. Francuzka rozeźlona krzyczy: - Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia! Rosjanin nie wytrzymał. Błyskawicznie chwycił suczkę i wyrzucił ją przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Francuzka jest w szoku: przeklina, wrzeszczy, w rozpaczy wyrywa sobie włosy z głowy. Wówczas zabiera głos siedzący obok Anglik: - Wy Rosjanie wszystko robicie nie tak jak trzeba. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę co trzeba.
_________________ halota.com
|
|
Góra |
|
|
BogdanK |
#694746 Wysłany:
11 Paź 2013, 11:47; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
|
Góra |
|
|
bubuś |
#696526 Wysłany:
21 Paź 2013, 11:39; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Paliwo: Inne
Miejscowość: opole Rejestracja: 21 Paź 2013, Posty: 0
|
Trzej żonaci mężczyźni spotkali się w kościele.Jeden mówi: -Wiecie co? gdy moja żona była w ciąży czytała książkę "Jaś i Małgosia" i mamy dwoje dzieci. Mówi drugi: -A gdy moja żona była w ciąży czytała "Trzech muszkieterów" i mamy troje dzieci. Ostatni zerwał się do drzwi a jeden spytał: -A gdzie Ty tak pędzisz? -Lece do domu bo moja żona czyta "101 Dalmatyńczyków.
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czasi tak upłynie.
|
|
Góra |
|
|
BogdanK |
#696907 Wysłany:
10 Gru 2013, 14:59; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
|
Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupił tak ze trzy na początek. A sąsiad na to: - Ale po co trzy? Słuchaj stary - ja ci sprzedam Miecia. Miecio to jest taki kogut, ze ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży. OK, po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Mieciem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi: - Słuchaj Mieciu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, tylko mi się nie zmarnuj - kupę kasy za Ciebie dałem. Ledwo skończył mówić, SRU! Mieciu wpadł do kurnika. Przeleciał wszystkie kury kilka razy, tylko pierze leciało. SRU! Poleciał do budynku obok gdzie były kaczki - to samo. Chłop krzyczy, próbuje go hamować. Ale gdzie tam! SRU! Poszedł Miecio za stadem gęsi i zniknął w oddali. Rano chłop wstaje, patrzy - leży Mieciu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim krążą sępy. Podbiega i krzyczy: - A widzisz Mieciu, mówiłem Ci, daj spokój, tyle kasy w błoto... A Mieciu otwiera jedno oko i syczy przez zaciśnięty dziób: - Cissssi, spie**alaj, bo mi sępy płoszysz... [ Dodano: 15 Lis 2013 11:06 ]Do szpitalnej sali wchodzi pielęgniarka i zauważa, że jeden pacjent na łóżku ma niewyraźną minę (czerwona twarz, oczy wytrzeszczone, itp.), więc pyta go: może panu podać kaczkę? A pacjent: tak, tak z frytkami ! [ Dodano: 10 Gru 2013 13:59 ]Stary majster mówi do uczniów: - Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dlaczego!!!
Góra |
|
|
Lewy840 |
#708322 Wysłany:
30 Gru 2013, 21:56; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Mateusz
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Wersja: Active
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 04 Cze 2013, Posty: 168
|
Kiedy Pinokio dowiedział się że jest z drewna? - Kiedy walił konia i się zapalił.
|
|
Góra |
|
|
OskarNowik |
#709526 Wysłany:
07 Sty 2014, 14:35; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Silnik: 1.4 16V 185KM
Paliwo: CNG
|
Trzej żonaci mężczyźni spotkali się w kościele.Jeden mówi: -Wiecie co? gdy moja żona była w ciąży czytała książkę "Jaś i Małgosia" i mamy dwoje dzieci. Mówi drugi: -A gdy moja żona była w ciąży czytała "Trzech muszkieterów" i mamy troje dzieci. Ostatni zerwał się do drzwi a jeden spytał: -A gdzie Ty tak pędzisz? -Lece do domu bo moja żona czyta "101 Dalmatyńczyków.
Pani mówi: Jasiu wymień zdanie z ptakiem. Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak. Pani: Teraz z dwoma ptakami. Jasiu: Tata przyszedł nawalony jak szpak i wywinął orła. Pani: A jak wymienisz z pięcioma dostaniesz szóstkę. Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wywinął orła po czym wyleciały mu dwa gile, puścił pawia i poszedł dalej nawalać na sępa.
Pani mówi do Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę - dobrze ale gdzie jest szmata? - gdzieś w szafie Podczas gdy Jasio szuka szmaty pani pyta dzieci: - co napiszecie na tabliczce gdybym umarła? A Jasio: - tu leży szmata.
Polak Rusek i Niemiec lecą samolotem. Nagle patrzą a diabeł im skrzydło odpiłować próbuje... Rusek na to: - ja to załatwię. Wyszedł dał mu 1000 Rubli. Wchodzi patrzy diabeł jeszcze szybciej piłuje .. Niemiec na to: - ja to załatwię. wychodzi daje dla diabła 2000 Euro. Wchodzi, patrzy a diabeł jeszcze szybciej piłuje ... Na to polak: - ja to załatwię ... Wychodzi rzuca grosza a diabeł na to: - za takie pieniądze to se sami piłujcie !!!...
Dyrektor szkoły przechodzi korytarzem obok klasy, z której słychać straszny wrzask. Wchodzi do klasy, łapie za rękę najgłośniej wrzeszczącego, wyprasza go na korytarz i stawia w kącie. Po chwili z klasy wychodzi kolejnych trzech chłopców, którzy pytają: - Czy możemy już iść do domu? - A z jakiej racji? - No...przecież skoro nasz nowy pan od geografii stoi w kącie, to chyba lekcji nie będzie, prawda?
Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
_________________ instalacje elektryczne Kraków
|
|
Góra |
|
|
drhouseXi0 |
#711053 Wysłany:
15 Sty 2014, 10:01; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Samochód: Punto Evo 5d
Silnik: 1.4 16V 155KM
Wersja: S
Województwo: łódzkie [E]
|
Do bram raju puka kierowca, który zawędrował tu prosto z ziemi, po wypadku drogowym. Zanim mu otworzono, nadbiegł zdyszany kolejny kierowca z kawałkiem kierownicy w ręku, i korzystając z chwili kiedy uchylono niebieskie wrota, wcisnął się przed tego, który przybył tu jako pierwszy. - No tak - odezwał się z niesmakiem wyprzedzony - dzisiaj wyprzedził mnie pan już drugi raz. Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana. Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz chodzi dookola, patrzy i mówi: - No i co? Zaklinował się pan? Na co kierowca: - Nie, kurcze! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
_________________ ZAKAZANA REKLAMA = BAN
|
|
Góra |
|
|
lolek112 |
#713638 Wysłany:
30 Sty 2014, 17:58; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Imię: Marek
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Września Rejestracja: 30 Sty 2014, Posty: 0
|
Smerfetka zaciążyła. Papa Smerf zawołał wszystkie smerfy i po kolei przepytuje: - Używałeś prezerwatyw? - Tak Papo Smerfie! - A ty używałeś prezerwatyw? - Oczywiście Papo Smerfie! -Ty też używałeś prezerwatyw? -Przysięgam Papo Smerfie! I tak Papa Smerf wypytywał po kolei, aż z tyłu kolejki słychać: -Jak ja nie cierpię prezerwatyw!!!
_________________ http://oponyzimowepromocja.pl
|
|
Góra |
|
|
netspeedEY3j |
#713699 Wysłany:
30 Sty 2014, 22:22; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Paliwo: Benzyna + LPG
|
Biedny, samotny Żyd, mieszkający w kwaterunkowym mieszkaniu ze swoją niewidomą matką, w swoich codziennych modlitwach błagał Boga o poprawę swego losu. W końcu Bóg postanowił odpowiedzieć na jego modlitwy. Objawił się Żydowi i powiedział, że spełni jedno jego życzenie. Ten zamyślił się i powiedział: - Boże, chciałbym, żeby moja matka zobaczyła, jak moja żona wiesza na szyi mojej córki wart dwadzieścia milionów dolarów brylantowy naszyjnik w czasie, gdy siedzimy w naszym Mercedesie 600 zaparkowanym obok basenu zaraz obok naszej rezydencji w Beverly Hills. Bóg (do siebie) - Muszę się jeszcze od tych Żydów wiele nauczyć...
_________________ Tutaj była zakazana reklama. Pozdrawiam, moderator
|
|
Góra |
|
|
BogdanK |
#716192 Wysłany:
13 Lut 2014, 12:06; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
|
Rozmawia dwóch facetów. Pierwszy mówi: kupiłem żonie nowe Audi, osiąga setkę w 8 sekund. Drugi mówi: a ja kupiłem żonie wagę, osiąga 140 w 1 sekundę.
Góra |
|
|
lolek112 |
#716223 Wysłany:
13 Lut 2014, 15:09; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
|
|
Góra |
|
|
Lewy840 |
#717666 Wysłany:
22 Lut 2014, 18:17; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Mateusz
Silnik: 1.2 8V 60KM
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 04 Cze 2013, Posty: 168
|
Jedzie dwóch kumpli samochodem. Nagle z pełną prędkością przejechali skrzyżowanie przy czerwonym świetle. Ten siedzący na fotelu pasażera, myśląc, że kolega tego nie zauważył, w ogóle nie zareagował. Jednak, gdy zdążyło się to po raz drugi, pasażer zaniepokojony pyta: - Czemu przejeżdżasz na czerwonym? - Spokojnie. Mój szwagier zawsze tak robi i nic mu się nigdy nie dzieje. Jadą dalej. Na następnym skrzyżowaniu zastało ich zielone światło. Kierowca niespodziewanie hamuje. Zdziwiony kolega pyta: - Dlaczego się zatrzymujesz, przecież mamy zielone?! - A jak szwagier będzie jechał?! ps. Jak było to przepraszam.
|
|
Góra |
|
|
lolek112 |
#717668 Wysłany:
22 Lut 2014, 18:25; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
|
|
Góra |
|
|
kosmodron |
#717675 Wysłany:
22 Lut 2014, 19:02; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Grzegorz
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Dynamic
Miejscowość: Chorzów Rejestracja: 24 Gru 2009, Posty: 723 Pomógł: 1
|
|
Góra |
|
|
BartekP |
#729216 Wysłany:
08 Maj 2014, 21:38; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Puntoświr |
|
Samochód: Punto 2012
Silnik: 1.4 16V 135KM
Wersja: Lounge
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 15 Lip 2012, Posty: 908
|
Czym się różni seks pozamałżeński od małżeńskiego? . . . . . Tym samym czym polowanie od świniobicia
_________________ Punto 1,4 2012 Multiair Turbo 135 KM Lounge
Mój szrot
topic41590.html
|
|
Góra |
|
|
domin45670 |
#738988 Wysłany:
03 Sie 2014, 14:02; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Przyjaciel |
|
Imię: Dominik
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Maj 2008, Posty: 14391 Pomógł: 128
|
Cytuj: Dziś zostawiła mnie dziewczyna, z którą byłem już od 6lat. Planowaliśmy się kiedyś pobrać. Dlaczego więc zmieniła zdanie? Otóż, potrzebowałem pilnie kupić samochód, ale stać mnie było tylko na niedużego Fiata Punto. Kiedy powiedziałem o tym dziewczynie stwierdziła, że jeśli kupię taki samochód to mnie zostawi bo wszyscy jej koledzy jeżdżą drogimi, niemieckimi autami. Sądziłem, że żartuje. Nie żartowała... YAFUD Źródło: http://www.yafud.pl/11844/Ciekawe czy posiadacz tego samochodu jest wśród nas
_________________ PII 1.2 16v 3D Active 2002r. 120 000 km GRIGIO STEEL Gorąca Szesnastka Club
|
|
Góra |
|
|
Hicithore |
#740929 Wysłany:
20 Sie 2014, 09:25; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Imię: andrzej
Samochód: Bravo
Silnik: 1.4 16V 105KM
Województwo: pomorskie [G]
|
Pewna pani wybrała się do Afryki na safari i zabrała ze sobą swojego pupila- pudelka. W trakcie wyprawy piesek wypadł z jeepa, czego nikt nie zauważył. Biegł za samochodem, biegł, biegł... ale nie dogonił. > Nagle słyszy gdzieś za sobą szelest i kątem oka dostrzega zbliżającego się lamparta. Zadrżał ze strachu, przed oczami przeleciało mu całe życie. Wtem jednak patrzy, a kawałek dalej w trawie leżą jakieś poobgryzane szczątki. Może nie wszystko stracone- myśli pudelek i dopada do padliny. Lampart wyłazi z krzaków, patrzy - a tam jakiś dziwaczny mały stwór coś zajada, ciamka, mlaska. Lampart już - już ma na niego skoczyć, ale słyszy jak stwór mruczy do siebie: Mmmm... jaki smaczny ten lampart... rarytas... mięsko palce lizać... a kosteczki - co za rozkosz... Lampart przeraził się i dał nura w krzaki. Całe szczęście, że mnie nie widział ten mały diabeł, bo zeżarłby mnie jak dwa razy dwa - myśli uciekając. Pudelek odetchnął, ale zauważył, że na drzewie siedzi małpa, która najwyraźniej obserwowała całą sytuację, bo minę ma zdziwioną. Nagle małpa puszcza się biegiem za lampartem i wrzeszczy. Oj, niedobrze - myśli pudelek. Ta cholerna małpa wszystko mu wygada. Co robić? Małpa faktycznie dopada lamparta i opowiada mu, jak to został wystrychnięty na dudka. Lampart wnerwił się strasznie. Kazał małpie wsiąść mu na grzbiet i wrócić ze sobą na polankę, żeby była świadkiem tego, jak rozprawi się z tym stworem. Wracają, patrzą, a tam pudelek rozwalony na grzbiecie, dłubie w zębach pazurem i gada do siebie: Gdzie do cholery ta małpa? Wysłałem ją po kolejnego lamparta, a ta cholera, nie wraca i nie wraca...
Franek jak co dzień rano jedzie tramwajem do pracy. Mężczyzna siedzący za nim szepcze do niego: - Rogacz, rogacz, rogacz... Na drugi dzień ten sam mężczyzna mówi to samo: - Rogacz, rogacz, rogacz... Sytuacja powtórzyła się kilka dni podrząd. W końcu Franek zdezorientowany pyta się żony: - Czy ty mnie zdradzasz? Żona na to: - Ależ skarbie nigdy w życiu jestem Ci wierna w 100%! To są chyba jakieś głupie żarty! Rano Franek jedzie tramwajem do pracy a facet mu szepce: - Rogacz, rogacz, rogacz i do tego skarżypyta!
_________________ Części do agregatów chłodniczych
|
|
Góra |
|
|
korek |
#744965 Wysłany:
27 Wrz 2014, 16:06; Temat postu: Re: Dowcipy :) |
|
|
Forumowicz |
Imię: Darek
Samochód: Seicento
Silnik: 1.1 8V 55KM
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: warszawa Rejestracja: 27 Wrz 2014, Posty: 0
|
Apteka: - Ma pan jakiś dobry środek na porost włosów? - Mam. - Naprawdę dobry? - Proszę Pana, rewelacyjny! Widzi Pan wąsacza przy tamtej kasie? - Tak...? - To moja żona, próbowała tubkę odkręcić zębami.
_________________ www
|
|
Góra |
|
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|