|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 16:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
lukas84 |
#573029 Wysłany:
19 Kwi 2012, 19:52; Temat postu: Centralny czasami nie zamyka drzwi pasażera |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Łukasz
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
|
Mam taki problem, zamykając auto z pilota zauważyłem, że czasami nie załapują drzwi pasażera. Najciekawsza jest to że zamykając pilotem po stronie kierowcy drzwi łapią prawie zawsze a po stronie pasażera nie zawsze. Otwierają się zawsze bez problemu. Co to może być?
|
|
Góra |
|
 |
|
|
marv44 |
#701597 Wysłany:
20 Lis 2013, 16:26; Temat postu: Re: Centralny czasami nie zamyka drzwi pasażera |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 27 Gru 2009, Posty: 12
|
Zauważyłem dzisiaj u siebie podobną przypadłość, ale tyczy się tego, że nie zamykają się drzwi kierowcy  Czasami pozostaję otwarte prawe tylne, a czasami jak u Ciebie drzwi pasażera. Jestem ciekawy, czy udało Ci się rozwiązać tą przypadłość?
_________________ Grande Punto Dynamic 1.3 MJ 90KM 2009
|
|
Góra |
|
 |
SOMEONE007 |
#701639 Wysłany:
20 Lis 2013, 22:31; Temat postu: Re: Centralny czasami nie zamyka drzwi pasażera |
|
 |
Szaman |
 |
Imię: Przemek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Rybnik Rejestracja: 03 Mar 2008, Posty: 5567 Pomógł: 34
|
|
Góra |
|
 |
lukas84 |
#701726 Wysłany:
21 Lis 2013, 20:06; Temat postu: Re: Centralny czasami nie zamyka drzwi pasażera |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Łukasz
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
|
Kupiłem nową kasetę zamka drzwi pasażera. Rozebrałem drzwi, założyłem ją i działa pięknie... Z ciekawości podłączyłem jeszcze raz starą i też zaczęła działać prawidłowo  Wniosek: pewnie wystarczy rozłączyć i połączyć kasetę ponownie ps. wyjęcie kasety wymaga trochę zabawy a u mnie dodatkowo była walka z wygłuszeniem pod audio, ale warto było. Możliwe, że u Ciebie jest tak jak pisze SOMEONE007, ale obstawiam na styk przy kasecie
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|