Mhm. To "szkoda" bo bardzo mnie to ciekawi czy to zadziała.
Bo ja szukam zestawu HF który ma:
- osobny mikrofon (umieszczę w lampce sufitowej)
- brak wyświetlacza (nie chcę kolejnego elementu na/przy/obok deski rozdzielczej)
- działa za każdym razem czyli wzbudzany po stacyjce (teraz mam taką motorole na daszek przeciwsłoneczny. niestety nie działa za każdym razem. Jak wyjdę z auta, zestaw nie ma połączenia z telefonem i się "wygasza". Trzeba po wejściu do auta dać off i on)
- rozmówcę słychać w głośnikach samochodowych
No nic. To jak przetestujesz to daj znać.
A jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy. Czy ten zestaw zadziała...gdy radio będzie wyłączone?

EDIT:
OK, po małym rozeznaniu rynku wybór padł na Parrot CK3000. Centralka pod deskę, mikrofon w daszek, przyciski sterowania miedzy lampkę sufitową a panel sterowania dachem.
Że rozmówcy nie będzie słychać jak radio będzie zgaszone to jednak oczywiste.
Ale mam inny "problem". Używam telefonu jako nawigacji, a ten, po połączeniu przez BT z systemem HF puszcza na niego komunikaty... I w przypadku takiego rozwiązania albo radio albo komunikaty z nawigacji (których i tak się nie da usłyszeć, bo nie będzie masy na pinie "mute" w radiu...ehhhh...)
[ Dodano: 03 Mar 2014 09:28 ]hans15336 napisał(a):
Hej
Tak założyłem ale narazie mam tylko wycieszenie radia podpięte + głośnik zewnętrzny.
Hej, możesz napisać jak to wyciszenie działa? Bo w sobotę wyciągnąłem radio, podałem masę na "tel mute" ale na wyświetlaczu nic się nie zmieniało.
Działa to u Ciebie?