|
Obecny czas: 05 Gru 2024, 08:24
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
marek_gh |
#341219 Wysłany:
04 Mar 2010, 17:58; Temat postu: Komputer Blue&Me a rozładowany akumulator. |
|
|
Sympatyk kropek |
|
|
Mam pytanie .
Czy prawidłowe jest to, że na komputer Blue&Me podawane jest napięcie w momencie wyłączenia zapłonu.Włożony pendrive ma sygnalizacje działania.
Pan elektryk z serwisu mówi ,że tak, ponieważ dane, które są zapisane na komputerze uległyby skasowaniu.
Pytanie zadaje dlatego, ponieważ od dłuższego czasu zmagam się z problemem ciągłego rozładowywania się akumulatora w moim aucie.Oczywiście serwis twierdzi , że wszystko jest ok.(miesięcznie przejeżdżam ok.500-1500km , bo i taka sugestia ze strony serwisu była,że za mało)
_________________ Linea 2007 1.4 Dynamic
|
|
Góra |
|
|
|
|
kox |
#341220 Wysłany:
04 Mar 2010, 18:05; Temat postu: |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Tomasz
Samochód: Croma
Silnik: 1.9 120KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: SZ //\\ STA Rejestracja: 15 Sie 2007, Posty: 4866 Pomógł: 39
|
nie wiem czy dobrze rozumie ale u mnie przy wyłączonym zapłonie nie odtworzysz nic z media playera ani nie skorzystasz z blue&me
marek_gh napisał(a): miesięcznie przejeżdżam ok.500-1500km , bo i taka sugestia ze strony serwisu była,że za mało) -podobają mi sie sugestie serwisantów
_________________ Jest sadza - jest zabawa
|
|
Góra |
|
|
marek_gh |
#341483 Wysłany:
05 Mar 2010, 15:15; Temat postu: |
|
|
Sympatyk kropek |
|
|
Powiem tak. Mam wyłączoną stacyjkę, a na pendrive, który jest w gnieździe USB dioda Led sygnalizuje działanie.Czy nie powinno być tak, że zasilanie na tym komputerze jest też zdejmowane przy wyłączonym zapłonie?
_________________ Linea 2007 1.4 Dynamic
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|