Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Zakup Punto w dieslu. Pytania przed zakupem. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
blashey
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 457
Tematy: 8

Post #76861 Wysłany: 02 Sty 2008 17:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam!
Od trzech miesięcy mam 1.9JTD i jestem niesamowicie zadowolony, poza tym że uszkodził mi się czujnik położenia wału (ale to napewno był jakiś wadliwy). Autko śmiga pięknie. Polecam ten silniczek...

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
kobe83
Sympatyk kropek

Imię: Damian
Dni na forum: 302
Tematy: 2

Post #107649 Wysłany: 25 Mar 2008 17:44 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak się składa że mam w planach wymianę mojego Punto 2 1.2 8v goła wersja z 2000 roku, na dobrze wyposażoną wersje 1.9 JTD tak 2002 rok. Mam 15 tyś i nie wiem co innego by kupić. Lubie włoskie auta, napaliłem sie na Alfe 156 jednak po kalkulacji koszów stwierdziłem, że nie stać mnie na jej utrzymanie. W grę wchodzi też 1.2 16V.
Jaką wersje wy byście polecili? Plusy i minusy obydwu wersji.

Sympatyk kropek

Imię: Mateusz
Dni na forum: 198
Tematy: 3

Post #143292 Wysłany: 09 Lip 2008 14:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam
Zastanawiam sie nad zakupem punciaka z silnikiem 1,9 jtd, moze mi ktos powiedziec jak jest z awaryjnoscia takiego silnika, do jakiego przebiegu da sie nim jakos w miare bez remontow jezdzic (wiem, ze to zalezy od eksploatacji, ale tak ksiazkowo) ile kosztuje filtr paliwa.

pozdrawiam
i z gory dzieki za pomoc
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat