|
Obecny czas: 13 Sty 2026, 00:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Tedas |
#114221 Wysłany:
11 Kwi 2008, 16:19; Temat postu: Piski tylnych kół przy skręcie ?????????:( |
|
 |
| Forumowicz |
|
|
witam, podczas jazdy piszczą tylnie koła na zakrętach, tnie opony od wewnętrznej strony. WWyprzedził mnie inny kierowca i pokazywał , że tylne lewe koło i dzie ukosem, gdy się zatrzymam to nic takiego nie widać. W serwisie wymienili mi amorki , no mam nowe ale problem został. Na przeglądzie na szarpakach nie pokazało żadnych luzów - co to może byc czy ktoś miał podobny przypadek ??
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
BobMF |
#114405 Wysłany:
12 Kwi 2008, 00:35; Temat postu: |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
|
może masz uszkodzoną sprężynę, lub jeszcze zwrócił bym raz uwagę na wahacz i jego mocowanie
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
| Góra |
|
 |
|
kgorka |
#114447 Wysłany:
12 Kwi 2008, 10:23; Temat postu: |
|
 |
| Puntoświr |
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 24 Lut 2007, Posty: 297
|
|
A nie może być tak że belka bedzie przestawiona przez jakies uderzenie np w krawężnik?
|
|
| Góra |
|
 |
|
jaclub |
#114502 Wysłany:
12 Kwi 2008, 14:39; Temat postu: |
|
 |
| Sympatyk kropek |
Miejscowość: Mysłowice Rejestracja: 16 Mar 2008, Posty: 12
|
|
jak dla mnie to wachacz ale belka też może być pod warunkiem że było uderzenia, to już musi wiedzieć kierowca
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|