| Autor |
Wiadomość |
michalj
Puntoświr

Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 473
Tematy: 5 Skąd: Legionowo
|
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
Jedi
Puntoświr

Imię: Piotr
Dni na forum: 347
Tematy: 7 Skąd: Będzin
|
Tomo już się przyglądałem i IMO są białe.
Weź pod uwagę że obecna konfiguracja Dynamica różni się nieco od aut z ubiegłego roku. |
_________________ Pozdrawiam - "Jedi"
Wielki Kropek 1,4 8V 5D Dynamic @ Tartarini Sequential |
|
|
|
 |
karol_mail
Puntomaniak

Imię: Karol
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 330
Tematy: 8 Skąd: Legionowo
|
Niezależnie od wersji każdy kropek ma przyciemnioną szybę (jeśli chodzi przynajmniej o te przednie ale zdaje mi się, że tylnie też tak powiedzieli w salonie Carserwis ul. 1 Sierpnia Warszawa) na tyle na ile pozwalają przepisy i jak piecówki dasz to będzie już niezgodnie z przepisami. Firmy się zaklinają, że mają homologację ale nie mówią, że to nie GWARANCJA na odpowiednia przepuszczalność światła. Tak tłumaczył znajomy policjant. I wtedy szybki do wymiany. Najpewniejsze jednak są folie i tylko do tyłu. |
_________________ It is the war and we are a soldiers  |
|
|
|
 |
grz3s
Puntoświr

Dni na forum: 553
Tematy: 15 Skąd: Skoczów
|
| karol_mail napisał: |
| Niezależnie od wersji każdy kropek ma przyciemnioną szybę (jeśli chodzi przynajmniej o te przednie ale zdaje mi się, że tylnie też tak powiedzieli w salonie Carserwis ul. 1 Sierpnia Warszawa) na tyle na ile pozwalają przepisy i jak piecówki dasz to będzie już niezgodnie z przepisami. Firmy się zaklinają, że mają homologację ale nie mówią, że to nie GWARANCJA na odpowiednia przepuszczalność światła. Tak tłumaczył znajomy policjant. I wtedy szybki do wymiany. Najpewniejsze jednak są folie i tylko do tyłu. |
Dokładnie piecówki to robienie ludzi w balona za duże pieniądze |
_________________ Grande Punto 1,4 16V Dynamic 2006 |
|
|
|
 |
michalj
Puntoświr

Dni na forum: 473
Tematy: 5 Skąd: Legionowo
|
|
|
|
 |
uzziah
Puntoświr

Dni na forum: 485
Tematy: 18 Skąd: Bydgoszcz
|
Dzis bylem w firmie "Auto szyby Jaan" i umowilem sie na przyciemnianie mojego GP. Fole beda w dwoch odcieniach tylna i tyle boczne - ciemniejszy, natomiast przednie boczne jasniejszy. Koszt jakies 550 zl. Na poczatku nie bylem przekonany do takiego rozwiazania i chcialem wszystkie jednakowe, ale widzialem efekt na innym aucie - poprostu super. Te folie na przednich szybach sa naprawde delikatne i nie powinno byc problemu z policja. Jak tylko bedzie gotowe, to pstrykne jakies fotki  |
_________________ GP 5d 2007 czarny crossover
In theory there is no difference between theory and practice. But in practice there is. - Jan L. A. van de Snepscheut |
|
|
|
 |
Rome
Przyjaciel

Imię: Romek
Dni na forum: 680
Tematy: 11 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
uzziah
Puntoświr

Dni na forum: 485
Tematy: 18 Skąd: Bydgoszcz
|
Rome pieknie wyglada twoje GP Ja tez mam juz ciemne szyby. Choc nieco inaczej niz u ciebie, tak mi sie wydaje. Ty zdaje sie masz wszystkie szyby taka sama folia przyciemnione. Ja zdecydowalem sie tez na 5 szyb, przy czym tez z przodu sa nieco jasniejsze. Tez musze zrobic jakies fotki... taki plener jak u ciebie to dobre miejsce na sesje zdjeciowa dla grande. |
_________________ GP 5d 2007 czarny crossover
In theory there is no difference between theory and practice. But in practice there is. - Jan L. A. van de Snepscheut |
|
|
|
 |
Rome
Przyjaciel

Imię: Romek
Dni na forum: 680
Tematy: 11 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
mek07
Puntomaniak

Imię: Szymon
Dni na forum: 250
Tematy: 6 Skąd: Bielsko-Biała
|
a może poradzicie jaki kolor przyciemnienia do GP koloru błękitnego znanym pod kryptonimem "Psychodelic". Myślałem nad piecowym przyciemnieniem ale po Waszych wypowiedziach muszę lepiej rozważyć te możliwość. |
_________________ >>>Drive slow and enjoy the scenery - drive fast and join the scenery<<<
---------------------------
GP 1.4 8V Active 5d|| Błękitny "Psychodelic" || Klima, pilot w kluczyku, inne... || Plany: tjuning car-audio(OK), alufele, przyciemnienie szyb...  
---------------------------
http://www.maxaudio.boo.pl/grande.html <---mojeeee  |
|
|
|
 |
grandevito
Puntoświr

Imię: Witek
Dni na forum: 633
Tematy: 10 Skąd: Oświecim/Tychy