|
Obecny czas: 12 Sty 2026, 09:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Potek |
#124510 Wysłany:
12 Maj 2008, 10:07; Temat postu: Wymiana części eksploatacyjnych układu hamulcowego |
|
 |
| Sympatyk kropek |
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
BobMF |
#125742 Wysłany:
16 Maj 2008, 01:45; Temat postu: |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
|
a gdzie masz tą korozję ?? może tylko klocki sa do wymiany, przy tarczach/bębnach ważne jest czy nie są zbyt cienkie
mam od 2 lat Brembo Maxy [te sportowe nacinane bez abs] i klocki ferodo - podoba mi się w nich to, że te rowki powodują szybsze oczyszczanie się hamulców z brudu, wody i rdzawego nalotu a hamowanie od samego początku jest na 100%
tyne hamulce działały mi tak sobie z tendencją do wcale [ręczny zatrzymywał koła na śniegu/trawie], po rozebraniu okazało się, że tylko szczęki do wymiany - poprawa odczuwalna od razu, już nie hamuje tylko przodem
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|