|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 23:05
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Ja_szczur |
#125853 Wysłany:
16 Maj 2008, 15:45; Temat postu: Ma ktoś taki alarm? |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Siedlce Rejestracja: 13 Cze 2007, Posty: 449
|
_________________ Punto I 55KM + GAZ 97r.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Maciey |
#125857 Wysłany:
16 Maj 2008, 15:55; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
|
Jeśli to alarm Silicon to miałem podobny w mk1 obsługiwał centralny, ale nie wiem jaki to był model, co więcej mam to puszeczkę i 2 piloty do tego, działało do końca, więc jeśli byłbyś zainteresowany to mogę oddać, tylko musisz zrobić dokładniejsze foto żebym porównał z moim.
|
|
Góra |
|
 |
Ja_szczur |
#125865 Wysłany:
16 Maj 2008, 16:16; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Siedlce Rejestracja: 13 Cze 2007, Posty: 449
|
Tzn. ten też działa, tylko centralny nie działa z pilota i nie wiem jak to podłączyć żeby działało. Ten czarny kabel co jest na pierwszym zdjęciu (ten pojedynczy) jest do niczego nie podpięty, po prostu sobie wisi. Przy niektórych kostkach, ale nie przy centralce tylko te które spina się z centralką niektóre kable są tak jakby pourywane, ale nie widać z czym one miałyby się łączyć. Może mi ktoś napisać które kable biorą udział w działaniu zamka centralnego? Na tej etykietce mam napisane że niebieski i niebiesko/czerwony, ale są 2 niebieskie kable, a nie ma niebiesko/czerwonego. A może szybciej będzie dojść jakby ktoś mi opisał która kostka za co jest odpowiedzialna. Kostki są 3 i różnią się ilością pinów i wielkością. Jedna ma 6pinów, druga ma 4 i trzecia, która jest większa od 2 też ma 4 piny.
_________________ Punto I 55KM + GAZ 97r.
|
|
Góra |
|
 |
mrider |
#126049 Wysłany:
17 Maj 2008, 00:35; Temat postu: |
|
|
Ja_szczur Wrzuć wyraźniejsze fotki tej naklejki na centralce i wyprowadzeń kabli to coś pomyślimy.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|