|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 12:30
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
klaus |
#120946 Wysłany:
02 Maj 2008, 22:30; Temat postu: nie działa licznik km |
|
 |
Forumowicz |
|
heloł, kupiłem Punto 1,2 SX i śmiga, ale prawdopodobnie ktoś cofał licznik km i teraz nie liczy, tak km total jak i dzienny nie działa, wyjąłem licznik i wiem tyle że jest to wersja elektroniczna bez linki, nie wiem co mam dalej sprawdzić, czy da się jakoś rozstrzygnąć sprawę czy ktoś zepsuł go cofając i czy próbować go naprawiać, czy jest to sprawa el, dzięki
[ Dodano: 02 Maj 2008 22:30 ]
widać że zapodałem nietypowe lub trudne pytanie że brak jakiejkolwiek odpowiedzi,
|
|
Góra |
|
 |
|
|
kali |
#124165 Wysłany:
11 Maj 2008, 06:37; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: koźminek/kalisz Rejestracja: 09 Maj 2008, Posty: 50
|
jak ktoś nie umie cofać to może popsuć możesz spróbować naprawić ale to precyzyjna robota może coś z tego będzie
|
|
Góra |
|
 |
klaus |
#128611 Wysłany:
24 Maj 2008, 22:54; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
dopiero dziś udało mi się podłubać przy bębenkach km, cos tam podłubałem i działa !!! cieszę się bo kolejna pierdoła kosmetyczna załatwiona, musiał być jakoś zablokowany mechanicznie, jak ktoś cofał licznik to nie zrobił tego precycyjnie, pozdro
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|