|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 17:27
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
ZAKRZA |
#123079 Wysłany:
08 Maj 2008, 08:23; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: okolice Słupska Rejestracja: 20 Lis 2007, Posty: 405
|
Więc tak Bartek kierownica ma nazwę Momo Corse i wykonana jest ze skóry. W środku posiada klakson. Linka ci nie podam bo kupiłem ją od gościa prywatnie używana ale w bardzo dobrym stanie.Idealnie pasuje do punta jeżeli chodzi o średnice.  Dzięki za opinie i przepraszam za fotkę ,ale robiona z kiepskiego telefonu.Wydaje mi sie że na żywo wygląda jeszcze lepiej.Pozdrawiam 
_________________ PUNTO MKI 1.1 -> 99 r.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Piotrek22 |
#137326 Wysłany:
21 Cze 2008, 17:17; Temat postu: Re: Kierownica ?? |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: Poznan Rejestracja: 21 Cze 2008, Posty: 1
|
Witam mam angielska wersje fiata punto z 1995 roku i chcialbym zainstalowac kierownice z poduszka powietrzna. czy to jest mozliwe??
|
|
Góra |
|
 |
Praetorian |
#137333 Wysłany:
21 Cze 2008, 18:28; Temat postu: Re: Kierownica ?? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Przemo
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.4 8V 130KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: GT
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 16 Lut 2008, Posty: 524
|
Piotrek22 napisał(a): Witam mam angielska wersje fiata punto z 1995 roku i chcialbym zainstalowac kierownice z poduszka powietrzna. czy to jest mozliwe??
Wszystko jest możliwe  Zależy tylko czy chcesz aby poduszka była podłączona, jaką chcesz zamontować kierownicę i jakie masz fundusze i oczekiwania 
_________________ Było:1.Punto ELX 75 2.Punto GT Punkieta V1 Jest:1.Punto GT Punkieta V2 2.Stilo 1.2 16V
Czy masz już darmowe Assistance?
www.AutoWorks.pl
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|