|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 11:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dymers PGT |
#141720 Wysłany:
04 Lip 2008, 08:46; Temat postu: Czujnik cisnienia doładowania oraz sonda Punto GT |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Starogard Gdański Rejestracja: 27 Cze 2008, Posty: 69
|
Witam wlasnie wczoraj wrocilem z komputera moim Kropkiem Koles takie  oczy zrobil bo nie wiedzial co to za silnik jest trzech musialo pogladac z kazdej strony ale dobra podpieli i okazalo sie ze wywalony jest blad czujnika cisnienia doladowania oraz sondy pokasowal kazal sie przejechac i bledy wrocily  no niby by sie to zgadzalo bo cisnienie turbo jest marne pokazuje na liczniku mneij niz pol skali tak sporo mniej wiec najparwdopodobniej sie pierburg spierdzial ale posprawdzam jeszcze raz wszytskie wezyki moze tam jest cos nie tak a co do sondy to kurcze nie wiem czy uniwersalna kupic czy jak bo bez sondy raczej ciezko bedzie jezdzic szczegolnie w GT mysle caly czas nad tym Pierburgiem czy nie zastapic go MBC ale najpierw musze byc na 100% pewnien ze to on bo auto jezdzi max 170km/h i jest mulaste nia ma takiego kopa jak powinno miec ledwo co kupione i juz mega problemy najpierw odkrecone turbo na 1 srobie sie trzymalo porwana w pi...zu oslona przegubu tylne trarcze nie bylo ich i teraz jeszcze sonda i pierburg nie wspominam juz o uszczelce pod klawiatura powalonych wezykach od podcisnienia licznik itp zbierznosci wykancza mnioe ten samochod ale ja go doprowadze do stanu uzetecznosci poradzcie co zrobic z ta sonda i pierburgiem
_________________ Fiat Punto 1,2 75km ELX(sprzedane) + PUNTO GT
|
|
Góra |
|
 |
|
|
2rotor |
#142375 Wysłany:
06 Lip 2008, 19:07; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Toruń Rejestracja: 09 Wrz 2007, Posty: 1680
|
I dziwić się czemu nikt nie odpisuje na takie posty looooool
_________________ Fiat Stilo 1,6 16V Dynamic
|
|
Góra |
|
 |
ZoLtaR |
#142408 Wysłany:
06 Lip 2008, 21:22; Temat postu: |
|
 |
Ekstremista |
 |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: ON
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Toruń Rejestracja: 28 Sie 2007, Posty: 921
|
nie kupuj uniwersalnej sondy.
_________________ Alfa Romeo 156 TI Sportwagon 2.4 JTDm 20V

|
|
Góra |
|
 |
Dymers PGT |
#142881 Wysłany:
08 Lip 2008, 08:44; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Starogard Gdański Rejestracja: 27 Cze 2008, Posty: 69
|
na allegro jest uniwersalna bosha ale nie wiem czy to bedzie chodzic dobrze z nowka orginalna chyba bedzie problem a uzywka to nie wiadomo czy bedzie dobrze chodzic czy nie a co do piergurga to prad do niego nie dochodzi nie mma pojecia czemu chyba wstawie mu MBC i wsio kupie dodatkowy wskaznik doladowania zeby miec wszytsko pod kontrola i tyle [ Dodano: 08 Lip 2008 08:44 ]a nad sonda to taka sie zastanawialem http://www.allegro.pl/item381405381_son ... 86506.html nie jest to zadna tandeta i wedglug tecdoc tyylko taka uniwersalna moge wsadzic co robic z ta sonda bo koncza mi sie pomysly moze ma ktos na sprzedaz sprawna uzywke
_________________ Fiat Punto 1,2 75km ELX(sprzedane) + PUNTO GT
|
|
Góra |
|
 |
llman |
#154711 Wysłany:
09 Sie 2008, 18:01; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
Ja mamte uniwersalne bosha i nie narzekam 
_________________ TecDoc
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|