|
Obecny czas: 12 Sty 2026, 12:30
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
łukasz164 |
#143908 Wysłany:
11 Lip 2008, 09:50; Temat postu: Amortyzatory Monroe Sensatrac |
|
 |
| Sympatyk kropek |
 |
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 65KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Dzierżoniów Rejestracja: 11 Lip 2008, Posty: 24
|
|
Witam, czy może ktoś poradzić coś na temat przednich amortyzatorów monroe sensatrac (gazowe) do Punto I, a mianowicie są to nowe amortyzatory tylko przez kilka lat przeleżały w garażu. Czy warto coś takiego kupić i założyć, czy przez ten czas nie straciły one swoich właściwości?
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
BobMF |
#144385 Wysłany:
12 Lip 2008, 13:45; Temat postu: |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Wersja: Dynamic
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
|
jeśli są nowe i przeleżały w suchym to nie powinno być z nimi problemu, gożej jeżeli mają więcej niż kilka lat i były narażone na wilgoć i mrozy,
nie wiem czy da się ręcznie je ruszyć, ale jeśli się da to sprawdź chociaż czy rónomiernie się "składają"
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
| Góra |
|
 |
|
łukasz164 |
#144393 Wysłany:
12 Lip 2008, 14:24; Temat postu: |
|
 |
| Sympatyk kropek |
 |
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 65KM
Wersja: SX
Miejscowość: Dzierżoniów Rejestracja: 11 Lip 2008, Posty: 24
|
|
Sprawdziłem już, wyglądają nieźle, nigdzie nie widać korozji i pracują całkiem
dobrze chociaż jeden składa się minimalnie wolniej. Pytałem kilku mechaników i mówili że spokojnie można montować
Dzięki za odpowiedź
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|