|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 10:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
koniar |
#146440 Wysłany:
18 Lip 2008, 11:24; Temat postu: Czy taki centralny zamek będzie dobry? |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Witam znalazłem na allegro uniwersalny centralny zamek i mam pytanie czy orientujecie sie czy będzie ok do punciaka?
http://www.allegro.pl/item396037493_centralny_zamek_2drzwi_przepiekne_piloty_jakosc_.html
Napisałem do sprzedawcy czy podłączenie w punto nie będezie problemu,odpisał że w tym aucie występują dwa rodzaje mechanizmów zamykania.Należy
zdjąć
boczek drzwi i obejrzeć jak skonstruowany jest mechanizm.Jeśli
występują
pręty to nie będzie problemu.Jeśli zaś linki to odradzam.
Chwilowo nie moge rozebrać drzwi bo mam łape w gipsie więc nie wiem czy będzie ok,mam punto 98 rocznik,Pozdrawiam!
|
|
Góra |
|
 |
|
|
mrider |
#146455 Wysłany:
18 Lip 2008, 11:56; Temat postu: |
|
|
Troszkę drożej wyjdzie zestaw dwóch używanych fabrycznych siłowników plus centralka radiowa. Fabryczne siłowniki tylko wkładasz do kaset zamków i przeciągasz kabelki z drzwi do środka auta. Nie trzeba tutaj nic regulować/wiercić/wyginać itp. tak jak w przypadku zamków uniwersalnych i całość jest pewniejsza w działaniu.
|
|
Góra |
|
 |
koniar |
#146487 Wysłany:
18 Lip 2008, 12:43; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
|
Góra |
|
 |
dario76 |
#146642 Wysłany:
18 Lip 2008, 20:18; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Zgierz Rejestracja: 20 Maj 2008, Posty: 341
|
Cena dwa razy większa, ale napewno się opłaca (mniej roboty , nerwów że coś nie pasuje ,żadnych wierceń w drzwiach) . Widzę że na tej aukcji są 4 siłowniki, a ty potrzebujesz chyba tylko 2 , więc może i cena byłaby niższa
_________________ sporting 1.2 16V
Good Italian Job
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|