|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 20:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
MADZIA M. |
#155695 Wysłany:
11 Sie 2008, 19:36; Temat postu: PISK PRZY HAMOWANIU :( |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: szamotuly wlkp Rejestracja: 13 Paź 2007, Posty: 291
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BobMF |
#155890 Wysłany:
12 Sie 2008, 00:20; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
skończyły Ci się prawdopodobnie okładziny hamulcowe i metal trze o metal, sprawdź to bo jeśli masz sprawne tarcze to możesz je sobie trochę poniszczyć
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
mrider |
#155899 Wysłany:
12 Sie 2008, 00:55; Temat postu: |
|
|
Opony w jakim masz stanie? Moim zdaniem to wszystko zależy od jakości asfaltu, temperatury, nagrzania opon, itp. W mojej okolicy podczas upałów wszystkie jeżdżące auta piszczą przy dodawaniu gazu, hamowaniu czy skręcie. Z początku też myślałem że to problemy z zawieszeniem ale mam wszystko nowe i zrobioną zbieżność.
|
|
Góra |
|
 |
MADZIA M. |
#156030 Wysłany:
12 Sie 2008, 12:43; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: szamotuly wlkp Rejestracja: 13 Paź 2007, Posty: 291
|
mrider napisał(a): Opony w jakim masz stanie? Moim zdaniem to wszystko zależy od jakości asfaltu, temperatury, nagrzania opon, itp. W mojej okolicy podczas upałów wszystkie jeżdżące auta piszczą przy dodawaniu gazu, hamowaniu czy skręcie. Z początku też myślałem że to problemy z zawieszeniem ale mam wszystko nowe i zrobioną zbieżność.
Opony są raczej w dobrym stanie...kurcze ,dobrze by było,gdyby to zależało wyłącznie od temp. czy też nagrzania opon...chociaż nie chce mi się wierzyć,bo nigdy wcześniej przy żadnym aucie nie zdarzyło mi się nic podobnego. No nic,pozostaje mi się wybrać do znajomego,który na szczęście zna się trochę na tym wszystkim:) Czas pokaże co to było...ale dzięki za podpowiedzi 
_________________ kocham auta i nie tylko
http://fiatpunto.com.pl/img,IMG_479cece4dbbb23248.jpg
topic5727.html <--kliknij i dodaj komentarz
http://fiatpunto.com.pl/img,IMG_498f448de20757081.jpg
|
|
Góra |
|
 |
Elementary |
#156213 Wysłany:
12 Sie 2008, 20:33; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: Warszawa i okolice Rejestracja: 12 Sie 2008, Posty: 66
|
A może to jednak zbieżność kół jest zła, dlatego piszczy. Mój też piszczał a po odebraniu autka z warsztatu przestał. Tak mi właśnie powiedzieli- że to była wina zbieżności.
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|