siemka mam problem z puntem 2 z 2001 r. silnik 1.2 ,odpalam go rano i wszystko ok, rusza calkiem dobrze nic dziwnego sie nie dzieje az po przejechaniu parunastu metrów zatrzymuje sie na pierwszym skrzyzowaniu i chcem ruszyc a tu p***a nie chce wskoczyc na wyzsze obroty po około 4-6 sekundach zaczyna sie kręcic i juz do konca dnia wszysko dobrze,nastepnego dnia to samo i tak w kołko.Licze na jakas pomoc
[ Dodano: 05 Wrz 2008 17:11 ]no dzis juz całkiem lipa,po przejechaniu paru metrow gasnie, po trzecim rozruchu poszedł jak burza, i do konca dnia wszytko dobrze,jade przeczyscic przepustnice zobacze co tam z silniczkiem krokowym i czy mozna go przeczyscic,
[ Dodano: 06 Wrz 2008 12:39 ]Pojechalem wczoraj do mechanika,powiedzialem co jest piec i ze raczej to bedzie przepustnica,trzeba ja przeczyscic,odpowiedzial ze on tego nie zrobi musze jechac podlaczyc pod komputer...ble ble ble,co nie bardzo mi sie widzi bo w Irlandii to nie małe koszty,ale jeszcze mowi ze ma płyn do czyszczenia przepustnicy wlewa sie go na wlaczonym silniku poprostu przez otwór po zdjeciu filtra powietrza,Powiedzial ze nie sądzi żeby pomoglo,ale nie zaszkodzi sprobowac,A tu dzis rano niespodzianka, silnik jak nówcia,rzadnych dziwnych reakcji.Moze jeszcze za szybko zeby sie cieszyc ale dziewczyna juz zadowolona i .....

Koszt naprawy 5 euro.A zapowiadalo sie tak groznie.hehe pozdro