|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 15:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Marcin2oo6 |
#180241 Wysłany:
16 Paź 2008, 15:13; Temat postu: Nr podwozia! PILNE |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
Witam! moj problem polega na tym ze remontuje podłoge w soim punciaku i musze wyciąć miejsce gdzie wybite są numery gdyż ten kawalek jest kompletnie zardzewiały i pewnie zaraz w tym miejscu wyleci dziura. Co mam zrobic? Bo przeciez musze te nr gdzies przebić! Podobno musze udac sie do stacji diagnostycznej, ale co dalej
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Daniels |
#180255 Wysłany:
16 Paź 2008, 15:45; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Włocławek Rejestracja: 24 Maj 2008, Posty: 309
|
|
Góra |
|
 |
Marcin2oo6 |
#180258 Wysłany:
16 Paź 2008, 15:50; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
|
jesli ktos miał tez taki przypadek to prosze o odpowiedz
|
|
Góra |
|
 |
mrider |
#180489 Wysłany:
17 Paź 2008, 00:39; Temat postu: |
|
|
Kiedyś w jednym aucie robiłem blacharkę w miejscu numerów nadwozia i to było tak. Auto odstawiłem do blacharza, po naprawie otrzymałem kawałek wycięty z numerem nadwozia oraz zaświadczenie z tej firmy zawierające opis naprawy itd. Dokładnie nie pamiętam co tam było napisane bo to już jakiś czas temu było... Z tym papierkiem i kawałkiem blachy musiałem udać się do stacji diagnostycznej, ale takiej która ma do tego uprawnienia (stacje które rejestrują SAM-y itp.) i numery nabili. Być może teraz coś się zmieniło, ale tak jak opisałem, wyglądało to kilka lat temu.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|