|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 13:57
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
teladam |
#184262 Wysłany:
28 Paź 2008, 23:35; Temat postu: Kontrolka świecy żarowej miga po zapaleniu auta |
|
 |
Forumowicz |
 |
Imię: Adam
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Paliwo: ON
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Tychy Rejestracja: 27 Sie 2008, Posty: 2
|
Witam, mam problem z moją kropką. Po włożeniu kluczyka do stacyjki nie zapala mi się kontrolka nagrzewania świec żarowych, czekam więc chwilkę i zapalam, po czym kontrolka przez ok. minutkę pulsuje. Byłem z tym w serwisie i powiedziano mi, że dwie świece są do wymiany. Wymieniłem te świece a problem nadal istnieje. Czy ktoś miał podobny problem? Co może być przyczyną jeszcze? Punto 1.3
|
|
Góra |
|
 |
|
|
adrian |
#184644 Wysłany:
30 Paź 2008, 08:50; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Kolobrzeg Rejestracja: 03 Mar 2007, Posty: 183
|
1. Podaj przebieg / rok prod autka;
2. Gdzie autko serwisujesz (jak w koszalinie to jedz do szczecinia);
Moze wymienili nie te swiece??
Raczej powinno sie komplet wymieniac a nie tak co chwile jedna. A'propo, ile za sztuke krzykneli?
Pozdrawiam 
_________________ GP 1.3 MJ 75 KM
|
|
Góra |
|
 |
kobyl06 |
#286473 Wysłany:
08 Wrz 2009, 19:38; Temat postu: Re: Kontrolka świecy żarowej miga po zapaleniu auta |
|
 |
Forumowicz |
 |
Miejscowość: Płońsk Rejestracja: 26 Sie 2008, Posty: 3
|
teladam napisał(a): Witam, mam problem z moją kropką. Po włożeniu kluczyka do stacyjki nie zapala mi się kontrolka nagrzewania świec żarowych, czekam więc chwilkę i zapalam, po czym kontrolka przez ok. minutkę pulsuje. Byłem z tym w serwisie i powiedziano mi, że dwie świece są do wymiany. Wymieniłem te świece a problem nadal istnieje. Czy ktoś miał podobny problem? Co może być przyczyną jeszcze? Punto 1.3
siema, chciałem się zapytać czy kolega rozwiązał ten problem, bo u mnie od paru dni się dzieje, to samo i nie mam pojęcia co to może być 
_________________ Aktualnie -> Fiat Punto II SX 1.9 JTD 80KM 2001 <597 TESEO BLU>
W przeszłości -> Fiat Punto I S 1.1 benzyna 55KM 1996 <też jakiś tam niebieski>
------------------------------------------
Fabbrica Italiana Automobili TORINO
|
|
Góra |
|
 |
gundzik |
#286522 Wysłany:
08 Wrz 2009, 22:07; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Paliwo: ON
Województwo: mazowieckie [W]
|
Hie, hie, ja mam tak samo. Raz miga, raz nie miga. Przeważnie mi miga jak za szybko zapalam. Wydaje mi się, że dopóki zapala normalnie, to nie ma chyba co się przejmować.
_________________ Moje auto: http://fiatpunto.com.pl/post676041.html
Przebieg 329000
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|