po pierwsze to dziziekuje ze pomoc ,i jezdziłem autem przed zakupem ale niebyło zadnych objawów ,biegi niewchodziły moze za ładnie ale auto ma troche przejechane takze to raczej normalne nic niewskazywało na to ze posypie sie całkiem???:((
[ Dodano: 11 Sty 2009 17:41 ]własnie doszedłem chyba do sedna problemu

najprawdopodobniej linka, która łączy dźwignię zmiany biegów (lewarek) z mechanizmem zmieniającym biegi znajdującym się na skrzyni biegów została przerobiona domowym sposobem, zastanawiam się czy można ją wyjąć i dojść do uchwytów trzymających pancerz od linki (w tunelu ) bez demontażu układu wydechowego i (ewentualnie) skrzyni biegów - o skrzyni mówił poprzedni właściciel, ale jakoś nie bardzo mi to pasuje
może mi ktoś pomóc z tym problemem? pozdrawiam
[ Dodano: 11 Sty 2009 17:42 ]własnie doszedłem chyba do sedna problemu najprawdopodobniej linka, która łączy dźwignię zmiany biegów (lewarek) z mechanizmem zmieniającym biegi znajdującym się na skrzyni biegów została przerobiona domowym sposobem, zastanawiam się czy można ją wyjąć i dojść do uchwytów trzymających pancerz od linki (w tunelu ) bez demontażu układu wydechowego i (ewentualnie) skrzyni biegów - o skrzyni mówił poprzedni właściciel, ale jakoś nie bardzo mi to pasuje
może mi ktoś pomóc z tym problemem? pozdrawiam
[ Dodano: 12 Sty 2009 08:48 ]chyba nikt mi niepomoze?????