|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 23:36
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
premo1422 |
#211602 Wysłany:
24 Sty 2009, 15:44; Temat postu: poduszki skrzyni biegów |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Przemysław
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.2 16V 86KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Sporting
Województwo: śląskie [S]
|
Witam ile mogą kosztować poduchy skrzyni biegów do kropka 1.2 16v oraz ile za wymianę tego zapłacę
dzięki za inf
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BobMF |
#212549 Wysłany:
27 Sty 2009, 00:54; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: BobMF
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Wersja: Dynamic
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 01 Kwi 2007, Posty: 1044
|
poduchy mogą kosztować już od kilkudziesięciu PLN za używki a wymianę można zrobić samemu albo zapłacić również kilkadziesiąt złotych,
ale chyba można liczyć, że przynajmniej 300 trzeba dać za wszystko
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
premo1422 |
#212842 Wysłany:
27 Sty 2009, 20:47; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Przemysław
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.2 16V 86KM
Wersja: Sporting
Województwo: śląskie [S]
|
oo byłem u znajomego i załatwił mi nowe poduchy za 135 zł i wymieni mi je za 50 czyli 185 zł czyli spoko cena
|
|
Góra |
|
 |
BobMF |
#214576 Wysłany:
01 Lut 2009, 17:24; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
nie ma to jak dobre znajomości 
_________________ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko do Diesla - wtryski, pompy, akumulatory i inne: domino.sklep.pl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Góra |
|
 |
kgorka |
#216309 Wysłany:
06 Lut 2009, 15:42; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 24 Lut 2007, Posty: 297
|
premo1422 napisał(a): oo byłem u znajomego i załatwił mi nowe poduchy za 135 zł i wymieni mi je za 50 czyli 185 zł czyli spoko cena
Napisz czy po wymianie nie dochodza jakies odglosy ze skrzyni bo ja kupilem srodkowa poduche kiedys rzemioslo i szumi ze ho ho a olej jest.
|
|
Góra |
|
 |
BobMF |
#216540 Wysłany:
07 Lut 2009, 13:47; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
tak może być gdy guma jest zbyt sztywna, wtedy większość drgań przechodzi na nadwozie i jest głośniej
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|