|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 20:18
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
slivka |
#223963 Wysłany:
01 Mar 2009, 13:56; Temat postu: [01.03] L P G |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 14 Cze 2007, Posty: 259
|
witam Was,
zaczne od tego ze moze warto zalozyc osobny dzial dla "szczesliwych" posiadaczy LPG, CNG, tydziez innych alternatywnych paliw.
no chyba ze tylko ja na calym forum mam owe "udogodnienie" wiec bez sensu:) no chyba ze jakas ankieta?
do rzeczy
mam juz instalacje gazowa gazowa zamontowna 13.01.2005 (pewnie ta trzynastka w dacie ma wlyw na to wszystko;) )
dzis juz autko ma przejechane 100.000 km na gazie wiec pasowalo by sie przeprowadzic modernizacje.
nie chce kupywac tego samego co mam bo technologia poszla do przodu.
zawsze myslalem ze mam instalacje II generacji ale teraz mam watpliwosci bo nie moge nigdzie znalesc silnika krokowego na werzu do parowika.
centralke sterujaca mam firmy bingo, a reduktor firmy AG.
chcialbym miec tez czujnik temperatury przy ktorej autko sie przelaczy na gaz.
czy ktos z forumopuntonomaniaków (trudne słowo) ma wiedze w tym temacie? co ile jak i dlaczego?
a moze ktos ma dobrego gaziarza w krakowie?
czekam na info
_________________ WRC - Wieśniak Robi Cuda
http://www.szybkiepranie.pl <<-- pranie tapicerki samochodowej kraków
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Duh |
#224383 Wysłany:
02 Mar 2009, 18:07; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Beskidy-Cracov Rejestracja: 20 Kwi 2008, Posty: 222
|
Nie wiem czy sa teraz warsztaty gdzie partolą gaz kiedyś tak było. Polska to zagłębie gazowe i gazowników tez jest dużo. Ja miałem zakładany gaz w Olkuszu bo tam kupiłem auto i chodzi idealnie. Po co ci ten czujnik przecież przełączać możesz wtedy jesli chcesz.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|