|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 23:37
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
nitro_trs |
#198719 Wysłany:
12 Gru 2008, 23:49; Temat postu: Problem ze oryginalną zmieniarką |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Dzisiaj pojawił się problem z moją zmianiarką Blaupunkt. Po włożeniu wszystkich 5-ciu płyt zmieniarka zawiesiła się. Nic się nie dzieje, radio nie widzi żadnej płyty i mruga podświetlenie przycisków 1-5 w zmieniarce. Jak można ją odwiesić?
_________________ trs-racing.pl
Personalizacja samochodów, SWAP, przebudowa do sportu i streetracingu, odbudowa, modyfikacje i części do youngtimerów. Piaskowanie i szkiełkowanie. ZAPRASZAM - ZNIŻKI dla użytkowników fiatpunto.com.pl
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Pawian |
#198758 Wysłany:
13 Gru 2008, 03:35; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.8 16V 130KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: HGT
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 29 Wrz 2008, Posty: 202 Pomógł: 4
|
Odpięcie klem akumulatora pewnie spowodowałoby restart zmieniarki, ale to nie jest rozwiązanie.
Zrób sobie dwa druty w kształcie litery U z wieszaka drucianego, wyjmij zmieniarkę i odłącz wtyczkę. Podłącz i zobacz czy zaskoczy. Jeśli nie to wizyta u Wielkiego Elektronika
Dodam, że też mam zmieniarkę, ale nie miałem z nią jeszcze problemów (oprócz pory zimowej kiedy to po prostu gdy jest lodowacie zimna to nie chce czytać płyt, trzeba czekać, aż się w kropek nagrzeje i wtedy zaczyna działać).
_________________ Moja HoGaTa
Jeździć trzeba tak, żeby się nie dać trafić !
Czy masz już darmowe Assistance?
|
|
Góra |
|
 |
nitro_trs |
#198870 Wysłany:
13 Gru 2008, 20:26; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Rano włączyłem radio i zmieniarka zaskoczyła. Ciekawe czy jeszcze kiedyś to się stanie... 
_________________ trs-racing.pl
Personalizacja samochodów, SWAP, przebudowa do sportu i streetracingu, odbudowa, modyfikacje i części do youngtimerów. Piaskowanie i szkiełkowanie. ZAPRASZAM - ZNIŻKI dla użytkowników fiatpunto.com.pl
|
|
Góra |
|
 |
radzixon |
#208190 Wysłany:
14 Sty 2009, 18:00; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Mam do was prośbę, wrzućcie zdjęcia tej zmieniarki w jaki sposób macie ją wbudowaną w deskę rozdzielczą, jak to wygląda, z góry dzięki:)
|
|
Góra |
|
 |
HGTPrzemo |
#224481 Wysłany:
02 Mar 2009, 21:52; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
Miejscowość: Zabrze Rejestracja: 26 Lut 2009, Posty: 58
|
oryginalnie wgląda to tak; [ Dodano: 02 Mar 2009 20:52 ]uppsss... sory, tu link;

_________________ Były zadowolony użytkownik HGT
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|