|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 20:40
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
SiTeK |
#219903 Wysłany:
17 Lut 2009, 02:09; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Warszawa Ursus :) Rejestracja: 04 Lis 2008, Posty: 45
|
hmm moze i tak ale u mnie zawsze sie zapalała i zapala nawet po wymianie klockow itd:D bo mam tak zrobione ze przy kazdy przycisnieciu hamulca sie zapala:)
_________________ =>> Punto '98 1.1 55KM+ 5D<= kolor złoty
Złota strzała
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BARTEKcoupe |
#219957 Wysłany:
17 Lut 2009, 11:57; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Bartek
Samochód: Punto I 3d
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: GT
Województwo: świętokrzyskie [T]
Miejscowość: Skarżysko Kamienna Rejestracja: 23 Mar 2008, Posty: 1138
|
rozumiem że masz zrobione na krótko, ale klocki nie mają nic wspólnego z tą kontrolką. Od zużycia klocków jest inna kontrolka podobna do tej od ręcznego tylko bez wykrzyknika w środku
_________________ Punto GT 1.4 8v+ >>>Punto GT 2.0 16vt+ >>>>Punto GT 1.6 8v+
|
|
Góra |
|
 |
Rafalinek |
#229193 Wysłany:
16 Mar 2009, 17:07; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
|
mrider napisał(a): Przede wszystkim to żeby ten układzik działał poprawnie muszą być tylko dwie żarówki (żadne dodatkowe światła stop) i o takiej mocy jak podaje producent w książce serwisowej. Mocniejsze/słabsze/różne żarówki czy dodane dodatkowe światło powoduje sygnalizację niesprawności.
W weekend założyłem lotkę do GTka właśnie z dodatkowym trzecim światłem stop (Carello) i kontrolka się nie pali. Natomiast, jak odłączyłem jedną lampę, to się paliła, więc na pewno działa 
|
|
Góra |
|
 |
raczek169 |
#252452 Wysłany:
11 Maj 2009, 22:21; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: piaski/konstancin-jeziorna Rejestracja: 22 Mar 2009, Posty: 15
|
ja mam podobny problem ta kontrolka zapala mi sie czasami po nacisnieciu pedału ham , co jest dziwne to to ze zapala mi sie zawsze rano jak jade do pracy, w obiad i popołudniu jest ok, ja podejrzewam jakies zwarcie, nad ranem jest dosc wilgotno, a ja mojego auta nie garazuje, moze i ty masz jakies p;roblemy z elektryka, sprobuj przeczyscic i osuszyc kostki, złaczki itp.
|
|
Góra |
|
 |
mrider |
#252481 Wysłany:
11 Maj 2009, 22:42; Temat postu: |
|
|
raczek169 standardowo demontaż lamp i czyszczenie plus konserwacja styków.
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|