|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 15:07
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Paffi |
#235120 Wysłany:
01 Kwi 2009, 13:29; Temat postu: okablowanie głośników w drzwiach ... |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: Lca Rejestracja: 01 Kwi 2009, Posty: 3
|
Witam wszystkich. Problem polega na tym, że głośniki w drzwiach są a kabli w środku brak (tak jest odkąd kupiłem kropka) . Pytanie brzmi jak puścić tam kable ? żadnej kostki czy wiszącego kabla nie uświadczyłem, albo może za słabo szukałem  . Przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi. Z góry dzięki za jakieś rady.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
sebul |
#235132 Wysłany:
01 Kwi 2009, 14:47; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Sebastian
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: SX
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Olkusz Rejestracja: 17 Wrz 2008, Posty: 520 Pomógł: 1
|
koles pewnie mial niezly bass 
|
|
Góra |
|
 |
cuspis |
#235150 Wysłany:
01 Kwi 2009, 15:35; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Paweł
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.9 120KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Emotion
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Chwaszczyno Rejestracja: 01 Lip 2007, Posty: 489
|
To zależy czy masz wogóle jakąś elektronikę w drzwiach jeżeli masz ta kostkę to przełóz kable tak w jak na stronie http://punto.autokacik.pl/Zrobtosam/zrobtosam_panele_glosnikowe.htm
Jeżli nie masz żadnej elektroniki w drzwiach to zrób tak jak forumowicz Doman w poście http://fiatpunto.com.pl/topic1945.html, czyli
Doman napisał(a): Niestety moje Punto S nie posiadalo wczesniej zadnej elektroniki w drzwiach, musialem sie wiec zaopatrzyc w specjalne tunele na kable miedzy drzwiami a karoseria. W salonie Fiata zaspiewali mi 45zl za sama jedna gumowa czesc, wiec nie pytalem w ogole o druga plastikowa od strony drzwi. Calosc oczywiscie musialbym pomnozyc x2  Na szczescie na szrocie udalo mi sie wyciagnac odpowiednie akcesoria, i to za grosze. [ Dodano: 01 Kwi 2009 14:35 ]sebulJeżeli każdy forumowicz napisał by odpowiedź nic nie wnoszącą do tematu to by sie niezły bajzel z tego fortum zrobił, chyba, ż lubisz sobie posty nabijać takimi bezowocnymi komentarzami
_________________ Jarosław --> Szczecin --> Gdynia --> Gdańsk -->Chwaszczyno
Wcześniej MK1 1.7 TD 1994
Obecnie GP 1.9 MJ 2008
|
|
Góra |
|
 |
sebul |
#235156 Wysłany:
01 Kwi 2009, 15:41; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Sebastian
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: SX
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Olkusz Rejestracja: 17 Wrz 2008, Posty: 520 Pomógł: 1
|
Dzis 1 kwietnia , odrobina zartu nie zaszkodzi
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|