Czytałem juz podobne tematy o wycieraczkach i zrobiłem tak jak radziliscie Wymieniłem silniczek, nałozyłem nowego smaru, wyczysciłem ścieżki, wszystkie styki i nic...a mianowicie: moje wycieraczki nie wracaja na swoje miejsce czyli na sam dół szyby, są tylko 2 biegi: szybki i praca stała. Brakuje mi czasowych i jednego przejscia wycieraczek i zeby SAME wracały do swojej dolnej pozycji Dodam ze wycieraczka tylna działa bez zarzutu. O co może im jeszcze chodzić??? Doczytałem sie na forum również jakiegos przekaźnika w przełączniku przy kierownicy???
A na to nie wpadłem, ale wydaje mi sie ze raczej nie... sprawdze w sklepie jak wyglada orygilanly od Punto a co z tym przekaźnikiem??? moze tez jego wina byc?
Miejscowość: Zabrze Rejestracja: 31 Maj 2009, Posty: 100
Ja dzisiaj uporałem sie ze swoimi A miaowicie nie mialem wogole wycieraczek.Zaczelem od silniczka rozkrecilem wyczyscilem nasmarowalem i nic Zrobilem to samo z przelacznikiem i tez nic.Zaczelem grzebac i sie okazalo ze na silniczku jest taka plytka pod czarna obudowa.Po dociśnieciu tej plytki wszystko wrocilo do normy
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum