|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 12:30
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
olek |
#266633 Wysłany:
21 Cze 2009, 13:36; Temat postu: Postojówki ??? |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Rzeszów Rejestracja: 01 Lip 2008, Posty: 477
|
Witam.
Panowie, mam taki problem:
Pojechałem dzisiaj zatankować auto. Wysiadam tankuje, idę zapłacić, wracam i widzę, że "postojówki" mi świecą. Wsiadam do auta sprawdzam czy wszystko powyłączałem- wysiadam jeszcze raz i to samo, dalej świecą pomimo tego, że kluczyki mam w kieszeni, wszystko powyłączane, żadna kontrolka nie świeci.
Pojechałem do garażu, posprawdzałem wszystkie bezpieczniki... nagle zgasły. Myślę, pewnie coś nie łączyło ale po dosłownie 2 minutach znów się zaświeciły. Odłączyłem na chwilę akumulator ale i to nie pomogło, po ponownym podłączeniu klemy dalej świecą...
Nie wiem co jest grane, podejrzewam, że to przez deszcz, który pada już trzeci dzień (auto stało pod domem- rzadko się to zdarza). Może coś zamokło??? Co wy na to? Miał może ktoś z kolegów taki przypadek?
Teraz kropka stoi w garażu i schnie - zobaczymy jak będzie jutro.
_________________ When I grow up I'll be Ferrari...
http://fiatpunto.com.pl/topic13523.html
|
|
Góra |
|
 |
|
|
BBrroonneekk |
#268637 Wysłany:
28 Cze 2009, 20:04; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
Cześć. Nie masz może czasami alarmu, który jest pod nie podłączony? Postoje w kropku na stałe po wyjęciu kluczyka włącza się przy stacyjce. Możliwe, że tam coś jest nie tak... Może włącz i wyłącz przy stacyjce kilka razy i wtedy coś będzie więcej wiadomo...
|
|
Góra |
|
 |
olek |
#268980 Wysłany:
29 Cze 2009, 23:09; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: Rzeszów Rejestracja: 01 Lip 2008, Posty: 477
|
Alarmu nie mam...
Wydaj mi się, że powodem był brak masy w jednej z żarówek świateł postojowych. Przeczyściłem wszystkie gniazda i na razie jest ok.
Również brałem pod uwagę stacyjkę... jak problem powróci to wezmę się za nią.
_________________ When I grow up I'll be Ferrari...
http://fiatpunto.com.pl/topic13523.html
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|