|
Obecny czas: 22 Maj 2025, 08:07
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
Autor |
Wiadomość |
michalmodz |
#275458 Wysłany:
28 Lip 2009, 17:23; Temat postu: Wahacze do HGT |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 26 Lis 2008, Posty: 4
|
Witam,
robię generalny remont zawieszenia w moim HGT, kupując części kieruję się jedynie jakością w opinii zaprzyjaźnionych mechaników i użytkowników.
Chcę kupić wahacze TRW, koszt jednego to około 280 zł/szt.
Firmy takie jak Magneti / Dephi / etc. podają, że do wszystkich modeli od 8v, 16v , HGT są takie same wahacze. W ofercie TRW jest jednak wyszczególnione, że mają wahacze jedynie do wersji słabszych.
Czy ktoś z Was kupował TRW do swojego punto?
Nie wchodząc w kompetencje firmy, nie wydaje mi się, żeby przeoczyli taki fakt.
Dzwoniłem do ASO we Wrocławiu (gdzie mieszkam). Twierdzą, że nie znają producenta orginalnych wahaczy do HGT i mówią, że nie wiedzą na 100% czy są to takie same wahacze czy inne, ale potwierdzają że w ich katalogach mają inne numery seryjne.
Jeżeli jest to jednak np. Magneti, to w swoim katalogu mają identyczne numery do HGT i np. 8v ??!!
Panowie wiecie coś w tym temacie?? Za tydzień jadę na wakacje, mam do przejechania ponad 5 tys. km i potrzebuję jak najszybciej w pełni sprawne auto.
Pozdrawiam serdecznie
Michał
_________________ Punto II HGT
|
|
Góra |
|
 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 1 post ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|