Miejscowość: Jasło Rejestracja: 20 Mar 2008, Posty: 334
Witam, mam zamiar zakupić tłumik, ale na początek zapytam czy ma może ktoś z was jakiś z tych podanych niżej w linku i czy dają jakieś basy czy coś no i jak się prezentują przy aucie
Imię: ukaszeeeekk
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Inne
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Brodnica-> CBR Rejestracja: 05 Sty 2009, Posty: 1252
oska89 każdy z tych tłumików da ci inny efekt dźwiękowy niż fabryczny wydech...pytanie tylko , co masz po drodze do ostatniego tłumika...ja tylko kata...a inni mają jeszcze tłumik środkowy i to na pewno da mniejszy efekt bassssu....niech wypowiedzą się ci, którzy mają ULTERA a jest ich trochę superspinta też ktoś ma a ten podwójny na obie strony chyba tylko Hubi o ile dobrze pamiętam...
_________________ Twardo i nisko...jak mówi Pismo... Ojciec niestety kupił Goilfa MK IV, bo kropka skasował mu gówniarz....a ja obecnie. Polo 6N mojego projektu
Imię: ukaszeeeekk
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Inne
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Brodnica-> CBR Rejestracja: 05 Sty 2009, Posty: 1252
oska89 a ty już czasem nie pytałeś kiedyś o tłumik basowy w innym temacie ??? coś mi się przypomina tylko nie wiem czy mi w tym kościele dzwony biją....
_________________ Twardo i nisko...jak mówi Pismo... Ojciec niestety kupił Goilfa MK IV, bo kropka skasował mu gówniarz....a ja obecnie. Polo 6N mojego projektu
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum