|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 11:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kolumb3 |
#287414 Wysłany:
11 Wrz 2009, 22:52; Temat postu: PRZEWÓD IDĄCY OD STACYJKI--GDZIE PODŁĄCZYC?;)PILNE.. |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
WITAM FORUMOWICZÓW....DAWNO MNIE TU NIE BYŁO.W TYM TYGODNIU ZABRALEM SIE ZA WYMIANE NAGRZEWNICY ORAZ WYTŁUMIENIEM WNETRZA PRZY OKAZJI.WIADOMO:TRZEBA TARGAC CAŁĄ DESKE....ITP ITD(SWOJĄ DROGO-ROBIŁEM TO Z POMOCĄ TEGO FORUM-GENIALNE).ODKRECIŁEM RÓWNIEZ KOLUMNE...POODPINAŁEM WSZYSTKIE FTYCZKI OD NIEJ........AUTKO POSKŁADANE PRAKTYCZNIE ALE...
!!!!ZOSTAŁA MI JEDNA FTYCZKA-BIIAŁA-DOSC MAŁA----POŁĄCZONA Z KABLEM CIENKIM, BIEGNĄCYM BEZPOSREDNIO DO PLASTIKU OTACZAJĄCEGO STACYJKE.GDZIE TA WTYCZKA MA BYC WPIETA?????
PROSZE O POMOC.....BO NIE WIDZE ZADNEJ WTYCZKI DO PARY ---GDZIE BYM MÓGŁ JĄ WPIĄC......IDZIE RECE ZAŁAMAC PRZEZ TAKĄ PIERDOŁE....PROSZE O POMOC...FOTE JAKAS...OPIS GDZIE TO WPIĄC
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Crazydrake |
#287789 Wysłany:
13 Wrz 2009, 12:51; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysiek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Active
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Połomia/Czudec/Rzeszów Rejestracja: 27 Cze 2009, Posty: 523 Pomógł: 12
|
To jest wtyczka od immo. Podłącza się ją na górze "puszki" bezpieczników do takiego małego czarnego pudełeczka

|
|
Góra |
|
 |
kolumb3 |
#287841 Wysłany:
13 Wrz 2009, 17:49; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
ok juz sobie poradziłem ..ale dzieki.////u mnie to troszke inaczej wygladało(lekkie przeróbki) ale wszystko gra;)///jak skoncze autko do konca wgłuszac powstawiam foty...jakies uwagi--moze na cos komus sie przyda////
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|