|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 08:44
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Szpec |
#346309 Wysłany:
18 Mar 2010, 23:00; Temat postu: RESETOWANIE KOMPUTERA |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
WItam.
Mam problem z moim puntem hgt. Mowiac w skrocie samochod po rozgrzaniu sie silnika szarpie na wolnych obrotach oraz z rury wydechowej slychac takie pyrkanie jakby nie dopalal. Swiece kable itp wszystko jest OK. Natomiast pomoglo mu troche "zresetowanie komputera" odlaczylem akumulator na jakis czas po czym zapalilem go na zimnym silniku i chodzil tak na wolnych obrotach az zagrzaj sie do temperatury roboczej. Po zagrzaniu pojechalem na miasto pojezdzic, po zrobieniu tego silnik chodzil jak zegarek cicho rowno i wogole super. Natomiast po zgaszeniu go i jazdy na drugi dzien juz bylo gorzej a na trzeci dzien jest jeszcze gorzej i autko znowu szarpie i "pyrka" mniej jak na poczatku ale jednka. Czy ktos wie co jest nie tak?
PROSZE O POMOC
POZDRAWIAM
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Brajt |
#351101 Wysłany:
01 Kwi 2010, 19:28; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Mielec Rejestracja: 30 Gru 2008, Posty: 194
|
skoro kable i swiece wymieniles...
ja mialem podobnie, obrotomierz mi skakał 1000->600->1000...a przy dłuższym postoju tj swiatla antykolizyjne czasami gasł  wymiana kabli WN (wysokiego napięcia) i świec pomogła. moze diagnostyka komputerowa cos wykaze?
_________________ Punto II 5d, 1,2 v16 80 KM
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|