witam,
nie dawno kupiłem sobie nowy dupowóz,mianowicie pande actual z 04r,zaraz po kupnie wzi
ełem się za wymaine podstawowych pierdół jak świce rozrząd olej filtry i płyn chłodzący,prz tych czynnościach wyj
ełem aku bocoś mi tam przeszkadzał,no i tu pojawił się problem,rozjechały mi się zegary tzn predkościomie
ż zawyza mi o jakieś 15km/h a przebieg mam teraz w milach i teraz moje pytanko,czy osiowanie coś pomoże,czy lepiej
odrazu zakupić nowe budziki?(w sumie to chodzi mi po głowie kupno zegarków z obrotkiem)co radzicie jaki koszt osiowania?
a i powim że jestem mile zaskoczony pandą wygodzie się prowadzi osiągi przyzwoite(chociaż po przesiadce z HGT panda nie jedzie

)w miare przestrona,no i spalanie lpg około 8l co daje 18pln na 100km a nie 50pln na 100km jak to ma miejsce w HGT
[ Dodano: 23 Mar 2010 20:52 ]domin nie zabardzo sie czepiasz? gdzie nie zajrzeć to tylko twoje uwagi że za dużo znaków zapytania za dużo wykrzykników,wszedzie zawsze coś ci się nie podoba,chłopie ogarnij się i wyluzuj,to nie wydział polonistyki