|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 16:42
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
dawid781 |
#347276 Wysłany:
21 Mar 2010, 16:10; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Dawid
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: S
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Leżajsk Rejestracja: 07 Paź 2009, Posty: 625 Pomógł: 1
|
xxthomas90xx napisał(a): mam pytanie czy te zaznaczone "znaczki" też są podswietlane na zielono???? (bo wiem ze gdy włączone to pali sie zółta dioda) bo od kiedy kupiem kropka to sie nie swieci..;/ 
Mam pytanie jak zdjąć te "puste" (nie działające guziki-atrapy)
Próbowałem je wyjąć ale nie mogłem a nie che niczego połamać 
_________________ FIAT PUNTO 1.1 S + LPG Niestety już go nie ma http://fiatpunto.com.pl/topic18386-50.html BYŁ: Opel Vectra 2.0 DTI  JEST Renault Laguna II 1.9dCi 120KM
|
|
Góra |
|
 |
|
|
mrabraa |
#377592 Wysłany:
29 Cze 2010, 22:02; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
|
co od zegarka, to wystarczy zmienić żarówkę a diodę niebieską bez wyjmowania folii. Efekt również spoko. Ja kupiłęm na allegro taką diodę już w oprawce identycznej jak w zegarku. Zamiast ciemnoniebieskiego jest jasniejszy (od folii) ale wciaz niebieski. Z diodami problem najwiekszy to rozporszenie światła na boki. Bez tego masz zegarek z jasną plamą na środku i lekkim światłem z boku. Dlatego zdecydowałem się na taką prostą metodę. Spróbujcie 
_________________ Fiat Punto Mk. I 60SX 1.2 Benzyna 1998r. angielski
|
|
Góra |
|
 |
marcio |
#377666 Wysłany:
30 Cze 2010, 08:36; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Cult
Województwo: opolskie [O]
Miejscowość: k-k Rejestracja: 07 Lip 2008, Posty: 208 Pomógł: 1
|
dawid781 napisał(a): Mam pytanie jak zdjąć te "puste" (nie działające guziki-atrapy) Próbowałem je wyjąć ale nie mogłem a nie che niczego połamać 
guziki są połączone w takiej plastikowej" listwie "panelu przykręconym od środka
_________________ Punto 1.2 cult 99.r
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|