|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 17:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
quong |
#384573 Wysłany:
01 Sie 2010, 01:20; Temat postu: Weekend nad wodą - gdzie na śląsku? |
|
 |
Birdkiller |
 |
Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Esseesse
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Żory Rejestracja: 01 Maj 2009, Posty: 951
|
Witam
Pogoda na razie nie dopisuje, ale sierpień jeszcze długi więc mam nadzieję, że pogoda pozwoli na wyjazd gdzieś nad wodę. No właśnie... gdzieś.
Chciałem się poradzić czy znacie interesujące miejsca na śląsku na taki właśnie wypoczynek nad wodą? Jakiejś jezioro bądź duże zalewisko - oczywiście czyste, gdzie ilość "turystów" pozwala na swobodne leżakowanie. Miło by było wypożyczyć jakąś łódkę, rower czy kajak i kopsnąć się na środek i pogapić się w niebo na samej wodzie. Chciałbym też, żeby była jakaś fajna noclegownia na miejscu, bądź blisko w okolicy gdzie cena nie zabije mojego portfela ale żeby też jakością prezentowała jakiś ludzki poziom.
Jeździcie czasem w takie miejsca? Doradzicie? Polecicie coś? Z góry wielkie dzięki!
_________________ GP 1.4 77KM Energy Black with red stripes Ja na digart.pl -> click! Moje małe motoryzacyjne marzenie: click! i click!
|
|
Góra |
|
 |
|
|
max1215 |
#384581 Wysłany:
01 Sie 2010, 08:43; Temat postu: |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 16V 86KM
Wersja: Dynamic
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Oświęcim JO90OA Rejestracja: 30 Sty 2010, Posty: 89
|
MIedzybrodzie Bialskie , CZernichów i MIędzybrodzie Żywieckie
_________________ MOBIL: Fiat PUNTO 2 FL 1.2 16 v [scroll] PRESIDENT WALKER + Densei EC 2002 + Nokia HFS-12 + MIDLAND ML 145 , ALAN PC 4[/scroll]

ZAPRASZAM http://cb-pomorze.pl/index.php?ap=4
|
|
Góra |
|
 |
quong |
#384603 Wysłany:
01 Sie 2010, 10:37; Temat postu: |
|
 |
Birdkiller |
 |
Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Wersja: Esseesse
Miejscowość: Żory Rejestracja: 01 Maj 2009, Posty: 951
|
max1215 napisał(a): MIedzybrodzie Bialskie , CZernichów i MIędzybrodzie Żywieckie
Dzięki  . A tak z ciekawości - bywasz/bywałeś tam? Możesz polecić któryś z tam znajdujących się ośrodków wypoczynkowych/noclegowni?
_________________ GP 1.4 77KM Energy Black with red stripes Ja na digart.pl -> click! Moje małe motoryzacyjne marzenie: click! i click!
|
|
Góra |
|
 |
danielswd |
#384608 Wysłany:
01 Sie 2010, 11:22; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Daniel
Samochód: Inny
Silnik: 1.4 16V 95KM
Miejscowość: Wodzisław Rejestracja: 28 Maj 2010, Posty: 369
|
Widzę że z Żor jesteś to na Olze nie aż tak daleko a nawet fajnie tam jest  Domki, namioty, dyskoteki, bufet, rowerki, kajaki itp  Mi tam się podoba, wstęp 3zł od osoby i parking też 3zł 
_________________ BYŁO: FIAT PUNTO 1.2 75KM
JEST: RENAULT MEGANE 1.4 16V
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|