znalazlem tą linke i prawdopodobnie ten wybierak i wydaje mi sie,że sama linka jest OK ale pod gałką z prawej strony idzie jakby jakieś cięgno jeszcze i nie wiem gdzie, moze to ono. bede musial w poniedzialek leciec do mechanika bo sam chyba nie dam rady.
stwierdzilem ze linka ktora jest z lewej strony gałki i konczy sie w polowie wysokosci jest cala bo ją ciągłem i był opór.
hmmm co radzicie jeszcze?
czekam za chlopakami ktorzy lubia w tym grzebac moze jeszcze oni cos stwierdzą.
[ Dodano: 26 Wrz 2010 15:42 ]razem z kumpel pokombinowalismy pod garazem i stweirdzam, że linka oznaczona na zdjeciu jest prawdopodobnie pęknięta jakies 10-15cm od zakonczenia w gałce. wywnioskowalismy to w taki sposob,że z wybieraka możemy wrzucić luz, nastepnie gałką od biegów jest możliwosć wrzucenia 2,4,R; nie można ich wykleszczyc więc wydaje nam się, że to jest to cięgno.
Kwestia jeszcze sprawdzenia na kanale, ale widzialem że tłumik trzeba odkręcic i bedzie cieżko tam dojść. Czy jest ktoś co tą linke wymieniał ??
[ Dodano: 03 Paź 2010 14:24 ]problem rozwiązany, cięgno pekło 15cm od wybieraka, juz zostalo wymienione i dzialaja wszystkie biegi.