|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 06:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
nickoo |
#434429 Wysłany:
26 Sty 2011, 12:53; Temat postu: Podkarpacie robi spota :) |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Marcin
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Żęszuf Rejestracja: 23 Paź 2007, Posty: 7422 Pomógł: 164
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Crazydrake |
#441925 Wysłany:
17 Lut 2011, 19:58; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Krzysiek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Active
Województwo: podkarpackie [R]
Miejscowość: Połomia/Czudec/Rzeszów Rejestracja: 27 Cze 2009, Posty: 523 Pomógł: 12
|
Jeżeli byliby jacyś chętni to zapraszamy bo już mamy konkrety co do powyższego spota. Całość na ostatniej stronie tematu
_________________ Jest Nowy kijek Było Mój "landrynkowy":E kropas
|
|
Góra |
|
 |
Rumburak828 |
#442262 Wysłany:
18 Lut 2011, 14:41; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Podkarpacie Rejestracja: 07 Wrz 2009, Posty: 146
|
To tak Panie i Panowie, dziś odwiedziłem Kaczarnicę i sprawa się ma następująco. Patrząc na kalendarz z troską o was i o siebie podaję propozycję spotkania a mianowicie 30.04 tj. sobota i 1.05 tj. niedziela. Myślę że termin dogodny dla każdego. W sobotę już każdy będzie po pracy a w niedzielę święto. Opcja jeszcze jedna to:2.05 do 3.05 ale w poniedziałek nie każdy będzie zapewne się mógł wyrwać wcześniej z pracy. Domek jaki nam zaproponowano to 10 osobowy z łazienką i ciepłą wodą dla wymagających Smile, oczywiście łóżka, czajnik elektryczny co by rano herbatę na kaca zrobić z cytryną. Niestety nie ma kuchenki i lodówki ale to co trzeba się schłodzi wcześniej. Na miejscu będzie można pograć w siatkę, nogę, kosza. Zaproponowano nam palenisko z oświetleniem i zadaszeniem, ławkami koszt to 100 zł z drewnem a 50 zł bez. Co przy naszej obecnej 10 osobowej załodze da 10 zł od głowy więc nie tak wiele ale mamy miejsce zacne na pogadanki, tańce, muzykę i kiełbaskę z ogniska. Co więcej, z kładów korzystać możemy tylko w sobotę, w niedziele mają coś robić w związku z beatyfikacją papieża co się także będzie wiązało z problemami przy drugim terminie co tam się będzie działo nie wnikałem. To tak z grubsza. Jest jeszcze tydzień ale z tego co widzę to większość za Kaczarnicą i tak też zapewne zostanie. Wstępnie gość mnie wpisał na 1 termin ale żeby nas kto nie podkupił to trzeba będzie dać zadatek i potwierdzić początkiem marca rezerwację na ilość domków (wpisał wstępnie dwa). Tak więc jeżeli ktoś jest na liście to Nickoo poda konto dla tych chętnych z dalsza natomiast my z Rzeszowa i okolic damy mu do ręki i on albo ktoś pojedzie zarezerwować miejsce. Co do kateringu to albo każdy sobie albo robimy zrzutę i się zajmujemy piciem i jedzeniem ewentualnie Marcin358077 z racji zawodu zrobi fiata z lukru Smile. Tak że chętni wpisywać się na listę bo końcem lutego ją zamykamy. W razie pytań albo Nikoo albo Rumburak828
_________________ Fiat Punto 5d Mk1 1.2 75KM Zielony Metalik
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|