|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 20:33
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Matowy |
#497430 Wysłany:
13 Sie 2011, 12:56; Temat postu: Nowe fotele a czujnik zapiętych pasów |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Imię: Matowy
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Active
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Poznań Rejestracja: 20 Gru 2010, Posty: 93
|
witajcie. chcę zmienić fotele na takie od sporta, czy gdy je zmienię wszystkie kostki będą pasowały? ja mam teraz takie bez poduszek , zakładam ze będą inne kostki których oczywiście nie podłączam od poduszek, ale co np z czujnikiem zapięcia pasów? czy może to niema znaczenia z fotelem.. pozdrawam prosiłbym o wskazówki
[ Dodano: 13 Sie 2011 11:56 ] no i jeszcze pytanko . czy fotele z wersji 3drzwii wejda do mojego 5 drzwii
_________________ prędkość, niebezpieczna, bajeczna prędkość
|
|
Góra |
|
 |
|
|
autofan |
#497464 Wysłany:
13 Sie 2011, 14:39; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Krzysiek
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Energy
Województwo: pomorskie [G]
|
Myślę, że ten temat Tobie odpowie na pojawiający się problem:
http://fiatpunto.com.pl/topic8875-45.html
Gdyby kostki nie pasowały to zrób jak w powyższym temacie 
_________________ Fiat Grande Punto 1.4 8V 77km, Energy, 3 dzwiowy, szary jungle.
|
|
Góra |
|
 |
arkadi82 |
#499954 Wysłany:
23 Sie 2011, 08:57; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Leżajsk Rejestracja: 19 Lut 2008, Posty: 10
|
Ja zmieniałem fotel kierowcy bo po dzwonie się nie przesuwał. Też nie mam poduszek w fotelach a w nowym była ucięta kostka (nie podpinałem tak zostało) a czujnik od pasów działa gdy zapniesz pasy, wystarczy podmienić zapięcie od starego fotela bez jakiegokolwiek rozpinania, tylko odkręcasz śrubę i przykręcasz do nowego fotela.
z trzy drzwiowego podejdą bez problemu (też mam z 3 w swoim, a mam 5-drzw) I jeszcze dostałem gratis regulację wysokości, a nie miałem.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|