pacos napisał(a):
Nie bardzo wierze zeby przy 220 tys nigdy nie bylo wymieniane sprzeglo skoro leca one przy mniej wiecej 100tys jak czytalem..
to wszystko zależy od kierowcy daj mi nowe punto i oddam ci je po 10 tys z zajechanym sprzęgłem i dwumasą przy kazdym ruszniu bede strzelał ze sprzęgła i wrzucal piaty czy szósty bieg przy 30-40 km/h i niema bata zeby dwumasa to wytrzymała
[ Dodano: 24 Cze 2012 11:14 ]fullxda napisał(a):
pacos napisał(a):
Nie bardzo wierze zeby przy 220 tys nigdy nie bylo wymieniane sprzeglo skoro leca one przy mniej wiecej 100tys jak czytalem..
to wszystko zależy od kierowcy daj mi nowe punto i oddam ci je po 10 tys z zajechanym sprzęgłem i dwumasą przy kazdym ruszniu bede strzelał ze sprzęgła i wrzucal piaty czy szósty bieg przy 30-40 km/h i niema bata zeby dwumasa to wytrzymała

..... a co do słabego sprzęgła to słyszałem...powtarzam słyszałem iż w pandach szczególnie w multijetach jest słabiutke sprzęglo,a co ciekawie w grande punto z tym samym silnikiem sprzęgło wytrzymuje dużo wiecej;poczytaj forum tdi tuning które prowadzi chyba najlepszy tuner chiptuningu w polsce masters tam jest dużo postów o dwumasie i sprzęgle i pisze tam iz trwałość tych podzespołów zależy od ...( kierownika i jego głowy szczególnie po chipie)