|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 16:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
vwector |
#53693 Wysłany:
13 Paź 2007, 10:23; Temat postu: kiepskie światła mijania -czy jest sens montażu angel eyes? |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam!
miałem małą stłuczke i wramach odszkodowania OC muszę wymienić światła. Problem w tym że oryginalne klosze helli z zwierciadłami nawet żarówką bluevision philipasa są na tyle kiepskie że prawie nie akceptowalne.... Proszę o opinie czy jest sens zakładania kloszy angel eyes dostępnych:http://moto.allegro.pl/item250519064_lampy_angel_eyes_punto_1_93_99_nowe.html i żarówek do tego właśnie blue vision. Ponadto różnią sie one typem -angel eyes H1 firomwe hella-H4 i te z allegro nie mają podłączenia silnika regulacji. Czy taka zmiana nie uszkodzi instalacji elektrycznej??
Proszę o pomoc i opinie w tej sprawie gdyż muszę dość szybko podjąć decyzje i przedstawić ubezpieczyielowi faktury
Pozdrawiam Wiktor
_________________ I 1.2 75 3d
|
|
Góra |
|
 |
|
|
stemider |
#100024 Wysłany:
07 Mar 2008, 17:41; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
Mam takie samo pytanie jak przedmówca. Właśnie kupiłem I samochód Punto I i z chęcią bym wrzycił na przód te ringi Angel eyes ale też mnie doszły słuchy że są kiepskie że trzeba żarówki wymienić... ja kto z nimi jest w końcu??
|
|
Góra |
|
 |
mariano italiano |
#100026 Wysłany:
07 Mar 2008, 17:51; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: śląsk Rejestracja: 17 Cze 2007, Posty: 280
|
Ten temat był poruszany nieraz wystarczy poszukać.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|