Witam

Od niedawna jestem użytkownikiem Fiata punto mk1 95r. 1.7 TD Problem polega na tym iż pierwszego dnia zobaczyłem że wycieraczki przednie chodzą tylko na 1 biegu w gore i tylko 3 biegu tym najszybszym

Przy wymianie filtra paliwa zobaczyliśmy ze taki mały trójnik płynu spryskiwaczy pod maską jest dziurawy.. co lepsze swiezo zakupiony zimowy płyn okazał sie trefny ponieważ zamarzał na szybie. A kapiący płyn leciał chyba wprost na mechanizm wycieraczek o ile tam sie owy znajduje. Po 2 dniach wycieraczki nie działają na żadnym biegu i niedziała również radio Kenwood SPRAWDZAŁEM PRZEWODY ORAŻ BEZPIECZNIK W RADIU JEST OK. Poczytałem na forach i pisza o czyszczeniu mechanizmu jak również wymiany bezpiecznika, i tu kolejny problem gdzie w tym modelu są bezpieczniki. Jednym miejscem które znalazłem to po lewej stronie pod kierownica lecz tam po opisie żaden nie pasuje do wycieraczek ani radia.i wszystkie są sprawne, i w schowku znalazłem równiez bezpieczniki lecz tam sa też wszystkie sprawne i jest ich tylko kilka.. PROSZĘ O POMOC GDZIE MOGĘ ZNALEŚĆ BEZPIECZNIK OD WYCIERACZEK JAKIŚ OPIS LUB ZDJĘCIE. Lub co to może wogole byc.