|
Obecny czas: 01 Lis 2024, 03:01
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Unpre |
#580005 Wysłany:
13 Maj 2012, 12:03; Temat postu: Garażowy mechanik |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Patryk
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: S
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdańsk Rejestracja: 20 Lis 2011, Posty: 575 Pomógł: 1
|
Witajcie Jako że nie każdy lubi / ma odwagę grzebać przy swoim autku to mam bardzo dobrego i taniego mechanika w Gdańsku - Chełm. Dorabia sobie chłopina od 16 do 24. Jedyny minus to okres czekania na wizytę - około tygodnia, ponieważ wiele osób mu zostawia auta Mój wujek już od roku do niego jeździ ( passat kombi ) i nigdy nie narzekał. Mówi wprost co trzeba zrobić, a z czym można poczekać
_________________ http://forum.bmw-3city.pl/viewtopic.php?t=11749 Bo Mogę Więcej
|
|
Góra |
|
|
|
|
b3liar |
#587747 Wysłany:
06 Cze 2012, 15:16; Temat postu: Re: Garażowy mechanik |
|
|
Puntoświr |
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Inne
Województwo: Poza Polską
|
w którym miejscu na Chełmie ?
|
|
Góra |
|
|
Unpre |
#588045 Wysłany:
07 Cze 2012, 16:39; Temat postu: Re: Garażowy mechanik |
|
|
Puntoświr |
|
Imię: Patryk
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: S
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdańsk Rejestracja: 20 Lis 2011, Posty: 575 Pomógł: 1
|
Niedaleko jest villa jakaś ( wolne pokoje ) jakbyś jechał z Gdańska Głównego ulicą Armii Krajowej, jedziesz cały czas prawym pasek i jak jest rozwidlenie, że jedziesz na wprost na Ujeścisko, Morene to nie tam tylko cały czas prawym pasem jakbyś chciał jechać na Chełm i jak jest ograniczenie prędkości do 50km/h to pierwsza w prawo i tam w jednym z domków. Z tego co mi mówił to prawie 15lat jest mechanikiem
_________________ http://forum.bmw-3city.pl/viewtopic.php?t=11749 Bo Mogę Więcej
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 3 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|