Sebooo Ja właśnie nie posiadam modułu blue&me oraz USB pod pamięć zewnętrzną więc w moim przypadku pasowałoby radio np. Pioneer z modułem bluetooth oraz usb

Oczywiście, ktoś napisze, że są zmieniarki z USB i czytnikiem kart.
Jednak nadal to nie rozwiązuje u mnie problemu niewygodnej zewnętrznej nawigacji

Zmieniarka - ok 300zł, gps również około 300zł (jaki taki) a za 1000zł można już fajne radyjko kupić ze wszystkimi tymi funkcjami ( nie wspominając o jakości dźwięku czy bluetooth )
Jeżeli uda mi się kupić radio dwu-poziomowe w dobrej cenie to spróbuję je zamontować wzorując się na tym zdjęciu.
Nie wiem tylko jak wygląda od tyłu ta listwa z przyciskami - wydaje mi się, że z nią będzie najwięcej zabawy.
Koszt zabawy nie jest duży - ramka dolna ok 20zł, górna z kratkami i przyciskami ok 50zł (można taniej).
Jeżeli nie podpasuje lub wystąpią jakieś komplikacje, zawsze będzie można wrócić do fabrycznej konfiguracji z podpiętym kablem AUX
![;] ;]](https://fiatpunto.com.pl/images/smilies/icon_smile5.gif)
Jestem tylko ciekaw jak wygląda w praktyce modulacja tą listwą z przyciskami; czy jest to łatwe do zrobienia czy trzeba będzie się pomęczyć - byłbym wdzięczny za każde wskazówki