|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 00:48
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
naad |
#612398 Wysłany:
16 Wrz 2012, 08:23; Temat postu: poszukiwany salon do sprzedaży punto 1,4 77km z LPG |
|
 |
Forumowicz |
Miejscowość: białystok Rejestracja: 24 Lip 2008, Posty: 3
|
chcę kupić punto 1,4 77km w salonie ale "stawiam" jeden warunek- z instalacją gazową. i tu pojawia się problem: chcę mieć instalację innej marki niz tartarini. w salonach w białymstoku tylko takie można właśnie wstawić w salonie gdyż podobno tylko na takie (tartarini) FAP pozwala ;-) jak wstawię inną instalację to stracę gwarancję ale jest jeden szkopuł: w białymstoku nie ustawię tej instalacji (tartarini- wiem to z doświadczenia- miałem instalację II generacji w puncie II FL - ciągłe kłopoty do momentu ustawienia w warszawie). Nie neguję "wartości" instalacji tartarini - może jest dobra- ale nie uśmiecha mi się jechać 200 km aby ustawić instalację bo w pobliżu nie ma serwisu co się zna. i stąd moje pytanie- czy jest jakiś salon gdzie bez problemu kupię punto z instalację innej firmy niż tartarini z zachowaniem pełnej gwarancji?
|
|
Góra |
|
 |
|
|
KICIUŚ |
#612471 Wysłany:
16 Wrz 2012, 11:29; Temat postu: Re: poszukiwany salon do sprzedaży punto 1,4 77km z LPG |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Miejscowość: GDAŃSK Rejestracja: 30 Paź 2008, Posty: 63 Pomógł: 2
|
instalacja lpigazu w gdańsku salon auto plus
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|