|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 21:04
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kml89 |
#621667 Wysłany:
24 Paź 2012, 17:16; Temat postu: Pilot w kluczyku raz działa a raz nie - po uadku - CO ZROBIĆ |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Nowy Sacz / Kraków Rejestracja: 24 Sie 2010, Posty: 27
|
Witam, Mały, duży problem. Spadł mi ostatnio kluczyk na ziemię z około 2 metrów. Od tej pory muszę otwierać i zamykać samochód kluczem a nie przez pilota. Pilot działa ale raz na około 20 naciśnięć pomieszanych wstrząsaniem i pukaniem w kluczyk. Czy rozłożyć go na części pierwsze i zobaczyć co tam nie styka i próbować naprawić go samemu. Czy lepiej nie ryzykować, że zepsuje go na amen i oddać go jakiemuś specowi? Pytam bo bez wątpienia mam ogromny talent do partaczenia sprawy Bawiliście się kiedyś w naprawy pilota? Pozdrawiam, Kamil Zdjęcie kluczyka  
_________________ Fiat Punto II 1.9 JTD sporting - Chip tuning
|
|
Góra |
|
 |
|
|
altidore |
#621688 Wysłany:
24 Paź 2012, 18:49; Temat postu: Re: Pilot w kluczyku raz działa a raz nie - po uadku - CO ZR |
|
 |
Forumowicz |
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: świętokrzyskie [T]
|
Witaj, na pierwszym zdjęciu nie było takiej klapki z tyłu ? U mnie jest i dlatego pytam.
|
|
Góra |
|
 |
kml89 |
#621702 Wysłany:
24 Paź 2012, 19:22; Temat postu: Re: Pilot w kluczyku raz działa a raz nie - po uadku - CO ZR |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Nowy Sacz / Kraków Rejestracja: 24 Sie 2010, Posty: 27
|
Taki już był jak kupiłem. Ale powinien być taki guzik większy - dużo ułatwiający otwieranie...
_________________ Fiat Punto II 1.9 JTD sporting - Chip tuning
|
|
Góra |
|
 |
agmus1 |
#627627 Wysłany:
24 Lis 2012, 22:43; Temat postu: Re: Pilot w kluczyku raz działa a raz nie - po uadku - CO ZR |
|
 |
Sympatyk kropek |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: HLX
Województwo: łódzkie [E]
|
Pewnie poluzowana bateria lub poluzowane połączenie chwytaków baterii w pilocie, ewentualnie wymiana switcha. Ja bym szedł tym torpem.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|