|
Obecny czas: 15 Cze 2025, 20:57
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kermitoos |
#59449 Wysłany:
01 Lis 2007, 18:57; Temat postu: jakie przewody zapołonowe wybrać.....???? |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Łącko Rejestracja: 22 Paź 2007, Posty: 43
|
witam. zastanawiam sie nad wymianą przewodów zapłonowych i waham sie nad 3 firmami.
1. bosh
2. ngk /takie mam świece/
3. sentech i tu moje pytanie czy zna ktoś tę firmę.... bo reklamują sie jako lider produkcji kabli zapłonowych....
http://www.sentech.pl/index.php?cms=17
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Patryk80 |
#59455 Wysłany:
01 Lis 2007, 19:31; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Sieradz/Opole Rejestracja: 18 Maj 2007, Posty: 366
|
ja bym wybral NGK ... sentech to lekka tragedia ... ale i tak lepsze niz JANMOR ... BOSCH jak jest orginalny niemiecki to moze byc ale wiekszosc produktow to chiny albo cos gorszego .
_________________ www.team50.pl
|
|
Góra |
|
 |
muminek |
#63532 Wysłany:
13 Lis 2007, 18:34; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: lubelskie Rejestracja: 11 Paź 2007, Posty: 19
|
Też słyszałam od znajomego gazownika, że ngk sa ok. Do tego dobrze jest dobrać tej firmy kable. Mi ostatnio wstawili bosha i cos na gazie pierdzi i strzela po tej zmianie... wnoski nauwaja sie same.
_________________ Punto 1.2, 75
|
|
Góra |
|
 |
slivka |
#63727 Wysłany:
14 Lis 2007, 09:06; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 14 Cze 2007, Posty: 259
|
muminek napisał(a): Też słyszałam od znajomego gazownika, że ngk sa ok. Do tego dobrze jest dobrać tej firmy kable. Mi ostatnio wstawili bosha i cos na gazie pierdzi i strzela po tej zmianie... wnoski nauwaja sie same.
niezrażaj sie do firmy tylko zareklamoj kable - jak nie pomoze to zareklamoj swiece!! nowe nie znaczy idealne!!
wiem z autopsji!!
|
|
Góra |
|
 |
muminek |
#63731 Wysłany:
14 Lis 2007, 09:27; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: lubelskie Rejestracja: 11 Paź 2007, Posty: 19
|
Reklamacja... hmmm. Nie wiem czy ja ktoś mi uwzględni...
Po zmianie świec i kabli pojechałam w trase - w Polskę, na kilka dni. W tym czasie zrobiłam ok.2000km... Szarpało juz po przejechaniu kilkudziesieciu kilometrów.
Ale dzis przeprowadze eksperyment. Znalazłam u siebie stare ale jeszcze możliwe kable - zobaczę co bedzie po takiej zamianie.
_________________ Punto 1.2, 75
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|