|
Obecny czas: 13 Sty 2026, 10:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
przemek6085 |
#678541 Wysłany:
02 Lip 2013, 14:33; Temat postu: Drobne zmiany w 2007 roku, co dokładnie wprowadzono |
|
 |
| Sympatyk kropek |
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Tychy Rejestracja: 01 Cze 2013, Posty: 5
|
Witam, w wątku o radiach (o tutaj) wymieniliście, że w 2007 roku zmieniony został przycisk uruchamiania świateł awaryjnych oraz kratka nawiewu. Nie wiem w którym miesiącu - 10 stycznia na pewno wychodziły jeszcze w starej wersji, mimo że rok modelowy jest rozpoznawany jako 2007. Ja zauważyłem jeszcze, że dodano ramkę w zegarach. Interesuje mnie czy były wprowadzone jeszcze jakieś zmiany? Bo akurat szukam czegoś ok. tego rocznika i zastanawiam się czy poza tymi drobnostkami wprowadzono cokolwiek istotnego. Aha, w tamtym wątku jest błędnie ujęta zmiana panelu klimatyzacji. To zostało zmienione później, w trakcie roku 2008.
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
iPak |
#678543 Wysłany:
02 Lip 2013, 14:43; Temat postu: Re: Drobne zmiany w 2007 roku, co dokładnie wprowadzono |
|
 |
| Transporter |
 |
Samochód: Abarth Grande Punto
Silnik: 0.9 85KM
Paliwo: Elektryczny
Wersja: Van
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Lip 2011, Posty: 88
|
|
Zmiany zaczęto wprowadzać od drugiej połowy 2007 roku (samochody wyprodukowane po tym czasie, nie sprzedane - wiadomo).
Prócz tego, co napisałeś i co wiem, zmieniono jeszcze emblematy na karoserii i kierownicy na nowe czerwone, zaczęły znikać naklejki z logiem "giugiaro desing", ale nie ma to reguły.
|
|
| Góra |
|
 |
|
przemek6085 |
#678549 Wysłany:
02 Lip 2013, 15:13; Temat postu: Re: Drobne zmiany w 2007 roku, co dokładnie wprowadzono |
|
 |
| Sympatyk kropek |
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Miejscowość: Tychy Rejestracja: 01 Cze 2013, Posty: 5
|
|
Wydaje mi się, że zmiany weszły już wcześniej trochę (jeśli dobrze kojarzę to któreś z aut, które sprawdzałem było z maja, a było już odświeżone). A właśnie, jeszcze ten napis giugiaro, to już właśnie też tu gdzieś czytałem i co do niego to wyszło, że w ogóle nie da się jednoznacznie tego określić. Logo zmieniło się chyba w 2008 (chociaż może i w 2007, ale nie razem z tymi pozostałymi zmianami, a jak już to pod koniec roku). Czyli generalnie nie zmieniło się nic ważnego, same drobiazgi.
|
|
| Góra |
|
 |
|
iPak |
#678567 Wysłany:
02 Lip 2013, 16:49; Temat postu: Re: Drobne zmiany w 2007 roku, co dokładnie wprowadzono |
|
 |
| Transporter |
 |
Samochód: Abarth Grande Punto
Silnik: 0.9 85KM
Paliwo: Elektryczny
Wersja: Van
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Lip 2011, Posty: 88
|
przemek6085 napisał(a): Logo zmieniło się chyba w 2008 (chociaż może i w 2007, ale nie razem z tymi pozostałymi zmianami, a jak już to pod koniec roku). Czyli generalnie nie zmieniło się nic ważnego, same drobiazgi. Logo zmieniło się w drugiej połowie 2007 roku, mam samochód właśnie z drugiej połowy z nowym logo i naklejkami GD.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|