|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 13:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
quong |
#688254 Wysłany:
30 Sie 2013, 14:58; Temat postu: Opcja "ZOBACZ NOWE POSTY" |
|
 |
Birdkiller |
 |
Imię: Michał
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Esseesse
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Żory Rejestracja: 01 Maj 2009, Posty: 951
|
Yo Yo! Mam małą uwagę odnośnie działania forum. Męczy mnie już ona od dłuższego czasu ale dopiero teraz postanowiłem wylać swoje żale. Mianowicie metoda działania ZOBACZ NOWE POSTY nie funkcjonuje prawidłowo. Teoretycznie powinna wyświetlać tylko i wyłącznie tematy, w których pojawiły się nowe posty od naszej ostatniej wizyty, tymczasem pokazuje ona tematy poukładane na kilka stron i tylko podświetlają się ikonki na pomarańczowo w przypadku pojawienia się nowego posta w danym temacie.
Jest co prawda na głównej stronie ale jest to mega niewygodne i uważam, że OZNACZ FORA JAKO PRZECZYTANE powinno się także znaleźć nad listą wszystkich tematów z nowymi postami w ZOBACZ NOWE POSTY.
Reasumując. Klikam w ZOBACZ NOWE POSTY, widzę tylko tematy (nie wszystkie) w których pojawiły się nowe posty, otwieram te które mnie interesują a resztę odklikuję OZNACZ JAKO PRZECZYTANE i znów mam listę czystą do czasu pojawienia się nowych postów.
Admini, czy da się coś takiego usprawnić?
_________________ GP 1.4 77KM Energy Black with red stripes Ja na digart.pl -> click! Moje małe motoryzacyjne marzenie: click! i click!
|
|
Góra |
|
 |
|
|
wilczur |
#692375 Wysłany:
24 Wrz 2013, 11:11; Temat postu: Re: Opcja "ZOBACZ NOWE POSTY" |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Marek
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: S
Województwo: mazowieckie [W]
|
Popieram,
Też szukałem opcji "oznacz jako przeczytane" i nie mogę jej znaleźć, czy będzie lub gdzie jest obecnie?
_________________ Nie chciałem golfika, nie chciałem seata, musiał być Punto. Kropka, i nie ma bata..!
|
|
Góra |
|
 |
BogdanK |
#692383 Wysłany:
24 Wrz 2013, 12:34; Temat postu: Re: Opcja "ZOBACZ NOWE POSTY" |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Bogdan
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 15 Mar 2012, Posty: 2114 Pomógł: 51
|
Wilczur w prawej górnej stronie Forum jest opcja: Oznacz fora jako przeczytane. Quong myślę, że przy tym skrypcie (silniku) Forum tylko takie istniejące opcje są możliwe (dla mnie jest OK).
Góra |
|
 |
wilczur |
#692415 Wysłany:
24 Wrz 2013, 17:28; Temat postu: Re: Opcja "ZOBACZ NOWE POSTY" |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Marek
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: S
Województwo: mazowieckie [W]
|
Dzięki.. ze 3 razy szukałem i nie mogłem znaleźć 
_________________ Nie chciałem golfika, nie chciałem seata, musiał być Punto. Kropka, i nie ma bata..!
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|