|
Obecny czas: 13 Sty 2026, 12:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
poisongirl87 |
#693799 Wysłany:
04 Paź 2013, 09:01; Temat postu: Negatywna opinia na temat www.fiatpunto.com.pl |
|
 |
| Sympatyk kropek |
Imię: Gosia
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: SX
Województwo: dolnośląskie [D]
|
|
Witam ponownie! Wczoraj wysłałam wiadomość na formum z prośbą o pomoc. Moderator (pan i władca) wyrzucił ją do kosza, ponieważ "jest pełno tematów tego typu, a ja jestem leniem, bo nie chce mi się szukać". Otóż szanowny p. moderatorze- siedziałam cale dwa dni, by znaleźć podobny temat do mojego, jednak nie znalazłam. Zamiast pomocy, dostałam klapsa. No tylko dziekować, za tego typu forum "z bożej łaski". Nie należe do tego typu ludzi, co siedzą i czekaja na gotowe, teraz niestety sytuacja mnie zmusiła "do zaśmiecenia" jakże przydatnej strony internetowej, gdyż nigdzie nie znalazłam TAKIEGO TEMATU. Owszem, były podobne, ale nie powielały MOJEJ AWARII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
oko21 |
#693801 Wysłany:
04 Paź 2013, 09:14; Temat postu: Re: Negatywna opinia na temat www.fiatpunto.com.pl |
|
 |
| Przyjaciel |
 |
Imię: Damian
Samochód: Doblo
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 16 Wrz 2008, Posty: 5496 Pomógł: 26
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|