|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 15:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
piotr1122 |
#690834 Wysłany:
14 Wrz 2013, 21:00; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Piotr
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: CBR Rejestracja: 17 Mar 2010, Posty: 198 Pomógł: 3
|
|
Góra |
|
 |
|
|
Dżoana |
#690874 Wysłany:
15 Wrz 2013, 00:40; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Sympatyk kropek |
Imię: Asia
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Wersja: SX
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 29 Sty 2013, Posty: 6
|
widzę dyskusja trwa, więc i ja się wypowiem. To byłby mój pierwszy zlot ogólnopolski, no właśnie byłby, gdyby nie grafik w pracy który nie pozwolił mi się pojawić. Nawet na zamianę nie było szans. Liczyłam się z tym, że kasa przepadnie, no ale trudno. Uważam, że takie zloty powinny się odbywać, by chociażby poznać osoby z innych województw. I chyba o to chodzi. Atmosfera na nich z tego co czytam jest super, więc tym bardziej żałuję, że mnie nie było.
|
|
Góra |
|
 |
Pogromca |
#690920 Wysłany:
15 Wrz 2013, 12:46; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Marek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Miejscowość: Lubliniec Rejestracja: 13 Mar 2011, Posty: 1814
|
no to i ja dołączę do dyskusji mimo, że nie byłem. Zloty jak najbardziej są potrzebne.,  Czytając temat.. Nasuwa mi się pytanie skoro kilka osób pisało, że jak się chce to się wszędzie przyjedzie to dlaczego nie zrobić ankiety np w jakim województwie miałby być zlot ? Zadać pytanie ile jedzie osób z nad morza ile ze śląska a ile z innych części Polski. Co do odkładania kasy, to zawsze lepiej się mówi a gorzej robi - znam to po sobie. Zawsze (akurat mi ) w miesiącu coś wypadnie, w październiku np zostaliśmy z Moja Narzeczoną zaproszeni na wesele, które miało być tylko przyjęciem i nie liczono nas w gościach a tu masz.. no i 4-5 stówek musisz wywalić. Podejrzewam, że większość z nas woli kasę wydać w tym czasie na urlop, ja tak zrobiłem i w sierpniu pękło 1500 zł. (a cały miesiąc trzeba jeszcze za coś żyć..) I pisanie, że jak ktoś nie chce jechać to nie jedzie nie jest to końca fajne, ja np bardzo bym chciał, ale to co mam zrezygnować z zapłaty mieszkania byle by być na zlocie ? no sorry, ale są rzeczy ważniejsze i ważne. Jak się ma w danym okresie dodatkową kasę to wiadomo, że człowiek pojedzie. Nie każdy zarabia po 5 czy 6 tysięcy złotych. (ale wiadomo, że nie trzeba takich kwot zarabiać by jechać) Kwestia pieniądze zawsze będzie pierwsza kwestią w takich sprawach, bo jak ktoś ma kasę to i nad morze z Zakopanego na zlot pojedzie. Jednak w życiu nie zawsze jest kolorowo. Ale odbiegam od tematu. Kwestia składki rocznej 10 czy 15 zł było pisane, jestem jak najbardziej za ! 
|
|
Góra |
|
 |
Courage |
#690935 Wysłany:
15 Wrz 2013, 14:05; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Kukurydza |
 |
Imię: Krzysiek
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.9 130KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Sport
Miejscowość: Lubliniec Rejestracja: 22 Sty 2008, Posty: 2911 Pomógł: 5
|
oko21 napisał(a): adasiek6510 napisał(a): Odkładając 1 zł dziennie przez 365 dni mamy 365 zł Święte słowa. adasiek6510 napisał(a): jeśli ktoś nie ma kasy - przecież nie musi jechać swoim samochodem. Zgadza się. Courage też w tym roku nie przyjechał swoim kropkiem. Da się ? Da sie, tylko trzeba chcieć w ogóle przyjechać. Rok i 2 lata temu też się zabierałem, ale byłem. Rok temu krótko, ale zawsze coś  Idzie, tylko trzeba chcieć, nawet jak się ma ograniczony budżet 
_________________ 2010-12 = FIAT PUNTO Mk1 1.1 55KM "S" topic24306.html 2012-obecnie = FIAT PUNTO Mk2 1.2 60KM "SX" topic37122.html
Czy masz już darmowe FFP Assistance?
|
|
Góra |
|
 |
FeareK |
#690937 Wysłany:
15 Wrz 2013, 14:09; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Adam
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: EZG Rejestracja: 02 Kwi 2012, Posty: 176
|
Ludzie obiegamy od teamt , dlaczego ma być dalej OZ skoro jest mniej ludzi ? co zrobić aby zachęcić innych użytkowników ??? Słucham propozycji.
_________________ sooo goooood  Punto: Moj Kropek MK 1 topic34981.html
Spoty - topic32335.html
|
|
Góra |
|
 |
Garfild92 |
#690947 Wysłany:
15 Wrz 2013, 15:36; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Radek
Miejscowość: Piekary Śląskie Rejestracja: 29 Sty 2010, Posty: 895 Pomógł: 3
|
Moim zdaniem najlepiej zrobic tak ten kto napewno bedzie to wybrac wspulnie jakies miejsce nie musi to byc srodek polski tylko takie miejsce zeby milo czas spedzic.
_________________ Fiat Punto SX 1996r 1.1 55KM - Było Nissan Micra 1998r 1.0 16V 55KM - Było Ford Focus Mk1 1999r 1.8 16V 115KM - Było Fiat Punto MK2 FL 2004r 1.2 8v 60km - Było (Niestety po Wypadku poszedł do kasacji) VW Polo 6n1 1995r 1.6 75km - Było Skoda Fabia 1 2005r 1.4 MPI 101km - Aktualny Pojazd  topic20899.html
|
|
Góra |
|
 |
Chicane |
#690993 Wysłany:
15 Wrz 2013, 20:33; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Grzegorz
Samochód: Fiat Tipo II
Silnik: 1.4 16V 120KM
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Grzegorzew Rejestracja: 24 Lut 2008, Posty: 1248 Pomógł: 2
|
Garfild92, jakieś znaki interpunkcyjne by się przydały bo trudno zrozumieć co piszesz  , to tak na marginesie troszkę
_________________ LOST YOU SOMEWHERE było: fiat 126p ( razy dwa ) fiat Seicento fiat Grande Punto Fiat Bravo 1,4 T-Jet Dynamic z pakietem Sport jest Fiat Tipo 1,4 T-Jet Lounge
|
|
Góra |
|
 |
SOMEONE007 |
#691008 Wysłany:
15 Wrz 2013, 21:29; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Szaman |
 |
Imię: Przemek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Wersja: Dynamic
Miejscowość: Rybnik Rejestracja: 03 Mar 2008, Posty: 5567 Pomógł: 34
|
to teraz ja wtrące swoje 3 grosze  i ni koniecznie do konca zrozumiałe w pierwszym czytaniu  :P po tych 4 stronach nic nowego zabardzo nie wniose bo powtarzaja sie te same argumenty... na OZ i tak przyjedzie stala ekipa i kilku nowych kasa: nasz OZet i tak jest tani... miejsce : tor , cwiartka, ok tylko prosze mi wytlumaczyc po co to komu?? jak wieluz nas bedzie chcialo i bedzie w stanie wjechac na ten tor. i bedzie sie umiał na nim zachowac... demonów predkosci niestety wielu z nas nei posiada... takze ot nie ma sensu, lepsze sa konkursy takei w ktorych akzdy weźmie udział... tematy wypadu na tor byly nie raz proponowane i zakąłdane i jakso umierały w zalazku to dlaczego am to byc na OZecie gdzie najwazniejsza jest dobra zabawa w gronie... miejsce nie ejst wazne, kazdy bedzi emiec jakos "daleko" ale sorki po polsce max 900km w jedna storne... i watpie by sie kts taki trafił....  ludzie potrafia gonic zdecydowanie wiecej km dla takiego funu i to nei tylko w 1 weekend w roku, ale maja gruby kalendarz imprez nie tylko krajowych ktore odwiedzaja... co do chetnych z regionu: nie masz chetnych z regiony swojego dogadaj sie z kims z innego regionu napewno sie ktos trefi ... kolejna kwestia, zorganizowanie takiej imprezy jak jzu wspomniane bylo to nie pestka, to nei tylko zadzownic po osrodek, i zarezerwowac, zebrac kase i zaplacic... sponsorzy hmm ... ok a kto poza "organizatorami" wyszedł z inicjatywa?? ze cos załatwi?? lub cos załatwil i dostarczył ? lub zalatwil sponsora?? osrodek. kazdy bedzie mial swoje wady i zalety, nie dogodzi kazdemu... no chyabz e zorganizujemy to w hotelu Golebiweskim w Mikolajkach lub w wisle  to moze standard kazdemu spasuje  moj to byl 3 ozet i widze jak to ewoluuje, w zeslzym roku nie bylem z znnaych mi powodów załuje ale trudno... w porownaiu z latami wstecz jest coraz lepiej z relacji to zeslzoroczny byl jendymz lepiej zorganizowanych pod wzgledem frekwencji i kasy ktora organizatorzy mieli do dyspozycji... w tym roku moze malym bledem bylo pozostanie rozy osrodku w grotnikach i przlozenie go z czerwca na wrzezien na dostepnosc tego osrodka ale to juz nie to ym bylo, i to najwzniejsze ze bylo super.... wspomniany osrodeg kolo nedzy, super opcja, tak samo jak ten kolo Kluczborka... mozna sprobowac tez zorganizowac OZeta na spolke z innym fiatowskim klubem, lub z naszymi poludniowymi sasiadami, nie bede ukrywac ich imprezy tez bywaja ciekawe ale to jzu wiadomo kilometrow byloby dl atych znad morza daleko  co do propzycji zorganizowanie imprezy w nowym miejscu, nie wybranym na zasadzie srodek kraju, ale niech na przyslzy rok kryterium bedzie ilosc uzytkownickó na jendorazowej imprezie, czyli w tym przypadku terytorium slaska... zbieranie chetnych i kasy w 2 transzach.... czyli na poczatku roku, wpsiywanie sie chetnych i symboliczna wplata np 50-60 zł czyli w lutym marcu widzimy ilu jest chetnych... ile mamy kasy do dyspozycji, nastepnie wiemy na czym stoimy, łapiemy osrodek, i dajemy sznase na dopisanie sie do listy po kolejnym miejsiacu lub 2 dla tych "niedowiarków lub niezdecydowanych bo dla nich wazny bedzie wyglada osrodka, i atrakcji... i oczywiscie info dla tych w 1 transzy ze jak rezygnuja kasa przepada, i mozliwa moze byc dopłata do tego... w zaleznosci od potrzeby... jadac w tym roku jzu sie smialem ze to jest bardziej spotlanie ze znajomymi niz zlot fiata punto na ktorym byly 2 Bravo, 2 stilo, 1 linea, 1 cupeta, 1 laguna, i kilka sztuk punciaków...
_________________ NISSAN JUKE 1.2 N-CONNECTA+SSGrande 1.3 MJet Dynamic '07/'08 / Grande 1.4 360* '07/'08 / ex PUNTO 1.1 SX '97/'98

Gadzety reklamowe, Koszulki, Kubki, Wizytówki, Ulotki, Kalendarze, Banery Reklamowe i inne.. OFICJALNE GADZETY FFP do nabycia bezposrednio na forum: Ramki pod tablice, LEPKI FFP i Regionalne KALENDARZE FORUMOWE 2016
|
|
Góra |
|
 |
J-zon |
#691021 Wysłany:
15 Wrz 2013, 21:59; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Maciej
Samochód: Punto II FL 3d
Wersja: Sound
Województwo: opolskie [O]
Miejscowość: Opole/Wrocław Rejestracja: 28 Gru 2011, Posty: 471
|
|
Góra |
|
 |
dewew |
#691023 Wysłany:
15 Wrz 2013, 22:04; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
CentoCinque |
 |
Samochód: Punto 2012
Silnik: 1.4 16V 105KM
Wersja: Easy
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdynia/Warszawa Rejestracja: 14 Paź 2010, Posty: 2422 Pomógł: 1
|
W sumie to ja zacząłem z tym torem, ale nie chodzi mi tu konkretnie o tor, tylko jak powiedział J-zon o kawał płaskiego, równego asfaltu/betonu żeby można było organizować więcej konkurencji w samochodach które w tym roku chyba wszystkim się podobały. Wystarczy kilka pachołków czy taśma i już można sobie tor "zbudować"
|
 |
J-zon |
#691029 Wysłany:
15 Wrz 2013, 22:17; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Maciej
Samochód: Punto II FL 3d
Wersja: Sound
Województwo: opolskie [O]
Miejscowość: Opole/Wrocław Rejestracja: 28 Gru 2011, Posty: 471
|
|
Góra |
|
 |
wojtass18 |
#691682 Wysłany:
20 Wrz 2013, 08:41; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Wojtek
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
Miejscowość: SZCZECIN Rejestracja: 10 Gru 2009, Posty: 4596 Pomógł: 56
|
SOMEONE007 napisał(a): ak wieluz nas bedzie chcialo i bedzie w stanie wjechac na ten tor. i bedzie sie umiał na nim zachowac... demonów predkosci niestety wielu z nas nei posiada... takze ot nie ma sensu, lepsze sa konkursy takei w ktorych akzdy weźmie udział... nikt cię nie wypuści na tor bez przeszkolenia i uświadomienia jak się poruszać po torze, zresztą są instruktorzy którzy nad tym czuwają. Mi właśnie brakuje takiego elementu jak tor, namiastką tego można by wynająć to gokartowy i tam zrobić małą rywalizacje (gokartami), do tego jakiś wykład o olejach itp. Wiem wiem że jakoś nie mogę się wstrzelić i przyjechać na OZ ale cóż terminowo jakoś nie po drodze, a w tym roku zawirowania zawodowe  postaram się za rok  Dobrym rozwiązaniem było by coś z organizować choćby z Fiat Klub Polska.
|
|
Góra |
|
 |
adam 28 |
#692055 Wysłany:
22 Wrz 2013, 11:06; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: adam
Samochód: Punto Evo 3d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Wersja: Dynamic
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa Rejestracja: 19 Lut 2011, Posty: 552
|
Cześć Wszystkim  ja w tym roku niestety nie mogłem w tym terminie bawić się razem z Wami. Czy zloty są jeszcze potrzebne do szczęścia... pytanie retoryczne...! Oczywiście.. jak Dotka wcześniej pisała . . jest w większości lista tych samych osób.. możecie mnie linczować, że nie powinienem zabierać głosu bo mnie nie było... dwa lata po rząd uczestniczyłem i było super. Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda się zlot zorganizować nieco wcześniej i ponownie Ekipa stanie na wysokości zadania i się ZJEDZIE pzdr!!
_________________ Punto Mazowsze Team
http://fiatpunto.com.pl/download/file.php?id=4055&mode=view/qw12.jpg
....ten, który robi najlepsze kanapki po wiedeńsku
|
|
Góra |
|
 |
FeareK |
#693493 Wysłany:
01 Paź 2013, 20:43; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: EZG Rejestracja: 02 Kwi 2012, Posty: 176
|
|
Góra |
|
 |
ERNI |
#694631 Wysłany:
10 Paź 2013, 18:02; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Adrian
Samochód: 500
Silnik: 1.2 8V 69KM
Wersja: Lounge
Miejscowość: Bielsko-Biała Rejestracja: 15 Mar 2009, Posty: 339
|
A propo miejscówki Szymocice koło Nędzy proszę mała zapowiedź tego jak wygląda ośrodek i jak wygląda tam ASTW KLIK : http://vimeo.com/76528860
|
|
Góra |
|
 |
BartekP |
#694641 Wysłany:
10 Paź 2013, 18:52; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Silnik: 1.4 16V 135KM
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 15 Lip 2012, Posty: 910
|
No okej tylko że ASTW budżet mają "ciut" inny  . W sumie biba niezła i ten CC rewela 
_________________ Punto 1,4 2012 Multiair Turbo 135 KM Lounge
Mój szrot
topic41590.html
|
|
Góra |
|
 |
nomac |
#694651 Wysłany:
10 Paź 2013, 19:19; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Szymon
Samochód: Bravo
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 04 Paź 2009, Posty: 1319 Pomógł: 2
|
ERNI, przyznaj się. Chciałeś pokazać ten filmik a nie wiedziałeś gdzie  Ale faktycznie, AST to zdecydowanie inna liga. Oni maja sponsorów takich, że głowa boli i to nie dziwne, bo też jest co sponsorować...
|
 |
patrykkpl |
#694654 Wysłany:
10 Paź 2013, 19:26; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Imię: Patryk
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.2 8V 73KM
Województwo: lubelskie [L]
Miejscowość: Łęczna Rejestracja: 09 Sie 2013, Posty: 7
|
przyznam jestem nowy, dopiero się zapisałem, ale jeżeli będzie w przyszłym roku OZ, to chciałbym pojechać i poznać innych fanów kropek:) a to co zauważyłem, 70zł? przecież to kieszonkowe:) a co do miejsca, również proponowałbym albo jakiś tor, albo jeziorko:) mam nadzieję, że jednak się zorganizuje OZ w przyszłym roku:)
_________________ Punciak MK I 75 SX wisieńka:)
|
|
Góra |
|
 |
BartekP |
#694655 Wysłany:
10 Paź 2013, 19:32; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Silnik: 1.4 16V 135KM
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: Wrocław Rejestracja: 15 Lip 2012, Posty: 910
|
patrykkpl napisał(a): albo jeziorko Hehe to już było przerabiane. Odpada ze względu na możliwość zachłyśnięcia się wodą  .
_________________ Punto 1,4 2012 Multiair Turbo 135 KM Lounge
Mój szrot
topic41590.html
|
|
Góra |
|
 |
Tomek040982 |
#694705 Wysłany:
11 Paź 2013, 00:13; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Wersja: Active
Miejscowość: Warszawa/Marki Rejestracja: 06 Mar 2008, Posty: 696 Pomógł: 6
|
patrykkpl napisał(a): albo jeziorko:) Na każdym zlocie jest alkohol co z połączeniem z wodą sam domyśl się co się może stać.
_________________ Czerwony Fiat 126P Silnik 0.65 21 KM 1982r. Biały Fiat Panda 0.8 34 KM 1986r. Zielone MK1 1.6 88KM 1995r. Niebieskie GP 1.3 75 KM 2007r.

PuntoMazowszeTeam
|
|
Góra |
|
 |
Limet |
#694773 Wysłany:
11 Paź 2013, 17:50; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Cesarz Bendzina |
 |
Imię: Michał
Wersja: Sport
Miejscowość: SBE - Śląskie Betlejem :E Rejestracja: 05 Kwi 2007, Posty: 2418 Pomógł: 3
|
Tomek040982, i reszta uważających ze woda to zło  nie chce się wcinać w rozmowę , niemniej jednak jeśli mogę wtrącić 3 grosze to uważam ze jednoznacznie dajecie do zrozumienia jaki typ ludzi przyjeżdża na tego typu imprezę ... i uznał bym to wręcz za negatywne określenie. Uważam ze każdy ma swój rozum i rozwagę , przecież imprez na plaży jest masa, rozmiękczonych na plaży w trakcie sezonu tym bardziej , nie wspominając o słynnej Gradzie  ... Jeziorko w ciepły letni czy wiosenny dzień to moim zdaniem dodatkowa atrakcja no i komary  P

MOJE Quasi Sport , Bianco & Nero Edizione Grande Punto
|
|
Góra |
|
 |
Tomek040982 |
#694789 Wysłany:
11 Paź 2013, 19:37; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Miejscowość: Warszawa/Marki Rejestracja: 06 Mar 2008, Posty: 696 Pomógł: 6
|
Zgadza się każdy ma swój rozum ale jak trafi się jakiś nieodpowiedzialny typ to co będziesz na to patrzył i nie zareagujesz? Niech wypowiedzą się ci co na OZety jeżdżą od początku , bo jak dobrze pamiętam to kiedyś był jakiś incydent pod wpływem alkoholu.
_________________ Czerwony Fiat 126P Silnik 0.65 21 KM 1982r. Biały Fiat Panda 0.8 34 KM 1986r. Zielone MK1 1.6 88KM 1995r. Niebieskie GP 1.3 75 KM 2007r.

PuntoMazowszeTeam
|
|
Góra |
|
 |
domin45670 |
#694818 Wysłany:
11 Paź 2013, 22:39; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Dominik
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Maj 2008, Posty: 14400 Pomógł: 128
|
Tomek040982 napisał(a): bo jak dobrze pamiętam to kiedyś był jakiś incydent pod wpływem alkoholu Był. I szczęście w nieszczęściu, że nic się nikomu nie stało, bo było bardzo blisko do szkód materialnych i ofiar w ludziach.
_________________ PII 1.2 16v 3D Active 2002r. 128 000 km GRIGIO STEEL Gorąca Szesnastka Club
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#697244 Wysłany:
24 Paź 2013, 15:18; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
Wróćmy do tematu  Moje pytanie brzmi w takim razie czy będzie następny OZ, skoro pytacie się czy jest potrzebny. Wiele osób się wypowiedziało, że jest złe miejsce, albo zły miesiąc był itp. itd. Moim zdaniem te wypowiedzi trzeba też wziąć pod uwagę, ale jest jeszcze jedno, ale. W ostatnim czasie wiele użytkowników odeszło z wielu powodów np. zmienił auto albo jeszcze innych powodów już w to nie wnikajmy. Jeżeli ludzie odeszli to trzeba się postarać o nowych. By było trzeba zorganizować kampanię reklamową forum. Wyprzedam waszą odpowiedz wiem, że ostatnia z wizytówkami się nie powiodła, ponieważ była ona źle wykonana. Kierowca jak widzi coś za wycieraczką to myśli, że albo mandat albo i jakieś śmieciowe reklamy. I podejrzewam, że właśnie to było tak samo z naszymi wizytówkami. Samymi wizytówkami do użytkowników nie dotrzemy. Trzeba postarać się, aby tego klienta zagadać i zachęcić pokazać mu, jakie plusy posiada forum i jak zada jakieś pytania to pozytywnie sformułować odpowiedzi. I wtedy dać mu podczas tej rozmowy tą wizytówkę. Opowiedzieć mu o spotach OZ-tach, że wrazie awarii może poszukać odpowiedzi na forum i sam to zrobić albo ktoś mu pomorze itp. itd. Zrobić taką kampanię załóżmy jeden dzień w miesiącu w każdym mieście nie tylko załóżmy jedna osoba wyjdzie w "wiejskiej wsi" i będzie sobie stała. Na terenie całej polski np. w ostatnią sobotę miesiąca w spotach regionalnych taki spot paru godzinny zorganizować na parkingu jakiegoś sklepu i wypatrywać parkujące Punta. i takie spoty w każdym mieście zrobić gdzie są jeszcze jakieś spoty lub aktywni użytkownicy. Co wy na to 
|
|
Góra |
|
 |
Chicane |
#697307 Wysłany:
24 Paź 2013, 20:11; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Grzegorz
Samochód: Fiat Tipo II
Silnik: 1.4 16V 120KM
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Grzegorzew Rejestracja: 24 Lut 2008, Posty: 1248 Pomógł: 2
|
Sasuke napisał(a): Wiele osób się wypowiedziało jak to jest Twoim zdaniem wiele osób to ja nie mam pytań  ,już jakiś czas temu miałem skomentować ten temat w którym raptem tylko kilka osób się wypowiedziało i to byli raczej tylko Ci którzy byli w przeszłości już na zlotach i którzy raczej jeśli tylko będą mogli to będą w przyszłości,- pytam się ,gdzie reszta???? wychodzi na to że na zloty ogólnopolskie będzie przyjeżdżać tylko stała ekipa, raptem te kilkanaście, kilkadziesiąt osób, bo reszta w ogóle nie jest zainteresowana-takie jest moje zdanie,więc w ogóle bezsensowne wydaje mi się robienie sondaży przedzlotowych dotyczących zainteresowania przyjazdem na zlot bo i tak ze 100 osób wpisanych na listę docelowo na zlot przyjeżdża stała ekipa czyli połowa tej setki.-tyle mam do napisania w tym temacie.
_________________ LOST YOU SOMEWHERE było: fiat 126p ( razy dwa ) fiat Seicento fiat Grande Punto Fiat Bravo 1,4 T-Jet Dynamic z pakietem Sport jest Fiat Tipo 1,4 T-Jet Lounge
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|